Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Lej feriehus

 

Journalisternes Feriefond har ferieboliger i Danmark, Tyskland, England, Frankrig og Italien.

De fleste ferieboliger kan lejes året rundt til fordelagtige priser.

Enghuset, Bornholm

Peter Thornvig Et af DJ's feriehuse - Enghuset ved Gudhjem, Bornholm.

DJ ferie har ferie boliger flere forskellige steder i Europa og rundt omkring i Danmark.

Alle medlemmer af DJ (Dansk Journalistforbund) kan leje ferieboligerne til de annoncerede priser på hjemmesiden. I perioder vil det også være muligt at booke miniferier til reducerede priser fra: torsdag til søndag, onsdag til søndag og tirsdag til søndag. Se DJferie for flere informationer.

I alt råder DJferie over 10 boliger, men er altid på kig efter nye ferieboliger - dem der har særlige kvaliteter som feriebolig til en fornuftig pris. Har du konkrete bud på noget, der opfylder dette, må du meget gerne kontakte DJferie.

 

Få rejsetip og læs andre medlemmers oplevelser på deres DJferie. 

Peter Thornvig

VI ER PÅ UDKIG EFTER NYE FERIEBOLIGER

Dem man ikke finder som hyldevarer, dem der har særlige kvaliteter som feriebolig - til en fornuftig pris. Har du konkrete bud på noget, der opfylder dette, må du meget gerne kontakte DJferie

Miniferier - I perioder vil det være muligt at booke miniferier til reducerede priser fra: torsdag til søndag, onsdag til søndag og tirsdag til søndag. Disse kan først ses i Booking 14 dage før aktuelle leje perioder.

Tilbud - Der kan i udvalgte perioder være særligt nedsatte priser for DJ-medlemmer. Følg med i nyheder fra DJferie og på vores lukkede Facebook

Storeferiedag, booking af sommerugerne - De attraktive sommeruger i perioden uge 27 til og med uge 32 i bookes gennem lodtrækning i januar 2021. Mere om lodtrækningen og dato kommer i december.