Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Lej feriehus

 

Journalisternes Feriefond har ferieboliger i Danmark, Tyskland, England, Frankrig og Italien.

De fleste ferieboliger kan lejes året rundt til fordelagtige priser.

Enghuset, Bornholm

Peter Thornvig Et af DJ's feriehuse - Enghuset ved Gudhjem, Bornholm.

DJ ferie har ferie boliger flere forskellige steder i Europa og rundt omkring i Danmark.

Alle medlemmer af DJ (Dansk Journalistforbund) kan leje ferieboligerne til de annoncerede priser på hjemmesiden. I perioder vil det også være muligt at booke miniferier til reducerede priser fra: torsdag til søndag, onsdag til søndag og tirsdag til søndag. Se DJferie for flere informationer.

I alt råder DJferie over 10 boliger, men er altid på kig efter nye ferieboliger - dem der har særlige kvaliteter som feriebolig til en fornuftig pris. Har du konkrete bud på noget, der opfylder dette, må du meget gerne kontakte DJferie.

 

Kontakt

DJferie
Gammel Strand 46
1202 København K

Telefon: 3330 4613
Mandag–torsdag kl. 9.00–15.00
Fredag 9.00–14.00

Vi samarbejder med HK Jernbaneferie, der i telefontiden svare på spørgsmål i forbindelse med lejemålene og håndtere forhold omkring booking.
Skriv også gerne til ferie@journalistforbundet.dk

FACEBOOK: Få rejsetip og læs andre medlemmers oplevelser. 
Meld dig ind i DJferie gruppen

vin og tapas

Peter Thornvig

VI ER PÅ UDKIG EFTER NYE FERIEBOLIGER

Dem man ikke finder som hyldevarer, dem der har særlige kvaliteter som feriebolig - til en fornuftig pris, som leje. - Har du konkrete bud på noget, der opfylder dette, må du meget gerne kontakte DJferie
 

STOREFERIEDAG

På STOREFERIEDAG trækkes der lod om DJferies ferieboliger i sommerhøjsæsonen – nærmere bestemt uge 26 til og med uge 32. Fra 2023 også efterårsferien (uge 42).

STOREFERIEDAG afvikles hvert år i januar måned. Fordelingen af ferieboliger sker via lodtrækning, der afvikles i bookingsystemet, hvor hvert medlem har et lod.

I 2022 blev STOREFERIEDAG afviklet den 19. januar. I alt 476 brugere havde lagt ønsker ind, heraf var der 73 brugere, som fik en feriebolig.