Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Ledig

Få hjælp og en række gode råd til jobsøgning 

At finde det rigtige job - komme til samtale og blive ansat - er ikke noget, der sker af sig selv. Det kræver arbejde, indsigt og forberedelse. DJ kender medie- og kommunikationsbranchen bedre end nogen anden. Vi ved, hvad arbejdsgiverne kigger efter - vi ved, hvad der fungerer godt i en ansøgning, et CV og til en jobsamtale - og vi ved, hvad der bestemt IKKE fungerer.

 

Uanset din udfordring, så lad vores karriererådgivere vise dig vejen.

Jakob Carlsen

DJ HJÆLPER, HVIS DU BLIVER OPSAGT

Det er et chok at blive opsagt. DJ hjælper dig med at holde styr på dine rettigheder, og hjælper dig med at komme videre i arbejdslivet.

Lars Bech

BOOK EN KARRIERESAMTALE

DJ's medlemmer kan få en personlig karriereudviklingssamtale af 1 times varighed med fokus på sparring, rådgivning og coaching.

Lisette Hedegaard

FIND LEDIGE JOBS

DJ annoncerer for en række ledige jobs hver måned.
 

DEN GODE JOBANSØGNING

Find alt om opbygning og indhold og få gode råd om, hvad der fanger virksomhedens opmærksomhed. Kom godt fra start allerede i dag.

FÅ HJÆLP TIL DIT CV

Det er vigtigt at have et stærkt CV - også når du ikke har så meget på det. Få hjælp til at målrette dit CV mod de jobs du søger.

MÅLRETTEDE ARRANGEMENTER

Få hjælp til kompetenceafklaring, der kan målrette dig og får gode råd til hvad der skal stå i en jobansøgning og CV og input til jobsamtalen.

Jakob Carlsen

Medlem af dansk Journalistforbund undersøger regler om dagpenge

Find vej i dagpengejunglen