Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Ledersparring

DJ tilbyder individuel ledersparring til medlemmer af foreningen Ledere i DJ. I DJ Ledersparring får du en fortrolig og uvildig sparringspartner.

Vi tror på, at god ledelse gavner alle. Derfor tilbyder DJ individuel ledersparring til medlemmer af foreningen Ledere i DJ.

Sparringen tager afsæt i dit behov og dine konkrete ledelsesmæssige udfordringer og dilemmaer. Måske står du i en fastlåst situation og har brug for et nyt perspektiv for at komme videre. Måske er du ikke helt sikker på, hvordan du griber en vanskelig situation an. Eller måske har du brug for at genfinde din egen motivation i lederrollen eller finde næste trædesten i karrieren.

DJ Ledersparring tager udgangspunkt i dine ledelsesmæssige udfordringer, men kan også handle om din karriere og din trivsel.

I DJ Ledersparring får du en fortrolig og uvildig sparringspartner. DJ’s ledelsesrådgivere er certificerede professionelle coaches med mange års erfaring i at coache og rådgive ledere på alle niveauer. De har selv en baggrund som ledere i mediebranchen.

Sparringen foregår i udgangspunktet over telefonen og der er afsat 55 minutter.

Fandt du den information du søgte
Tilføj email hvis du ønsker svar retur.
Ledere i DJ

Bliv medlem af Ledere i DJ