Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Tilmeld Ledere i DJ

Som medlem af foreningen Ledere i DJ bliver du en del af et fagligt fællesskab med andre ledere i medie- og kommunikationsbranchen. Du får samtidig mulighed for at benytte dig af en række særlige tilbud udviklet til ledere i DJ.

Hvem kan være medlem?

Optagelseskriterierne er delt i to kategorier:

  1. Du skal være medlem af specialforeningen Ledere i DJ, hvis du har et formelt personaleansvar, hvor du kan ansætte og forhandle løn med medarbejdere. Det gælder også, hvis du som leder er ansat på en DJ-overenskomst. Du vil typisk være redaktionschef, kommunikationschef, offentlig leder, teamleder eller lignende.

  2. Du kan være medlem af Ledere i DJ, hvis du har visse ledelsesmæssige beføjelser, men ikke et egentligt personaleansvar. Du kan eksempelvis være projektleder, redaktør, souschef eller lignende.

Læs mere om medlemskab af Ledere i DJ.

Sådan ansøger du om medlemskab

For at kunne optages som medlem af foreningen Ledere i DJ skal du udfylde webformularen herunder med navn, titel, arbejdssted og antal medarbejdere, der refererer til dig. Har du ledelsesmæssige beføjelser, men ikke direkte personaleansvar, skal din indmeldelse suppleres med en kort motiveret ansøgning. Din ansøgning vil blive behandlet af medlemsafdelingen i DJ.

Er du medlem af en medarbejderforening?
Hvis du ikke er leder for medarbejdere skal du udfylde feltet herunder. 
Hvorfor ønsker du optagelse i Ledere i DJ?
Når du trykker ”send”, vil DJ behandle de personoplysninger, som vi modtager af dig, som beskrevet i DJ's privatlivspolitik
Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk