Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Lederkursus i film- og tv-branchen

DJ og Producentforeningen tilbyder igen et kursus til produktionsledere og redaktionschefer i film- og tv-branchen. Målet er at løfte det psykiske arbejdsmiljø til gavn for alle parter.

Kursus for ledere i film og tvbranchen

Jakob Carlsen / Line Flindt

Ansøg om deltagelse på kurset:

Skriv en mail til Tom Hansen senest 2. marts 2023 med 10-20 linjer om din baggrund og hvorfor, kurset er relevant for dig.

Kurset er gratis. Se hele beskrivelsen i denne pdf 

Datoerne er:
Modul 1: Tor. 16. marts
Modul 2: Tor. 23. marts
Modul 3: Tor. 30. marts
Modul 4: Tor. 13. april
Modul 5. Tor. 20. april
Modul 6. Tor. 27. april

Alle dage fra kl. 9-12

15 ledere fra film- og tv-branchen får igen mulighed for at dygtiggøre sig i emner som feedback, konflikthåndtering, arbejdskultur forventningsafstemning og mange flere kompetencer, som er vitale for en leder. DJ og Producentforeningen udbyder for 4. gang denne lederuddannelse i håb om at gøre noget ved et arbejdsmiljø, der har presset mange DJ-medlemmer psykisk i flere år.

Arbejdsmiljøkonsulent i DJ, Tom Hansen, er rigtig glad for det fortsatte samarbejde, og han håber, at kurserne kan rette op på det psykiske arbejdsmiljø i branchen:

”Alt godt arbejdsmiljø starter med god ledelse. Så ved at forbedre ledelsen i film- og tv-branchen, har vi en forventning om, at det vil have en positiv effekt på vores medlemmers arbejdsmiljø. Jeg er glad for, at vi igen kan tilbyde dette kursus i samarbejde med Producentforeningen, for det er et fælles ansvar at sikre et godt arbejdsmiljø, og resultatet bliver bedst, når arbejdstager og arbejdsgiver i fællesskab gør en indsats for at denne branche bliver et bedre sted at arbejde,” siger han.

Kurset består af seks undervisningsdage. Den primære underviser er Jacob Fenger, der har lang erfaring fra tv-branchen som både reporter, tilrettelægger og redaktør. Han har desuden lang undervisningserfaring.

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk