Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Indstil en dygtig leder til prisen ’Årets Leder i Medie- og Kommunikationsbranchen’

På sin generalforsamling den 25. februar 2020 giver specialforeningen Ledere i DJ en pris til en dygtig og motiverende leder i medie- og kommunikationsbranchen.

Indstil Årets Leder 2020

- indstilling lukket. Fristen for indstilling af kandidater var mandag den 3. februar kl. 12.00.

Specialforeningen Ledere i DJ uddeler nu på andet år prisen ’Årets Leder i Medie- og Kommunikationsbranchen’. Prisen uddeles på foreningens generalforsamling den 25. februar, og alle medlemmer opfordres til at indstille en modtager.

I mediebranchen har der ikke været tradition for at uddanne ledere. Tværtimod har man som i de gamle mesterfag forfremmet den bedste journalist til redaktør. Men den fagligt dygtigste er ikke altid den bedste leder for medarbejdere eller medie. Med prisen vil vi gerne anerkende ledelse som et egentligt fag.

Formand for Ledere i DJ, Via Christensen

Et forbillede for andre ledere

Prisen gives til en leder, der har markeret sig som leder; som indenfor sit felt – medier eller kommunikation – har opnået særlig opmærksomhed ved at skabe resultater i form af økonomisk, strategisk eller organisatorisk succes; og som fremstår som et forbillede for andre ledere i branchen.

Det kan være en leder med økonomisk indsigt, som har udviklet et nyt levedygtigt medie eller sikret et eksisterende medie overlevelse. Det kan også være en leder, der har haft visioner og mod til at udvikle en kommunikationsvirksomhed eller medie i en ny retning. Eller det kan være en empatisk og motiverende leder, som har fået medarbejdere og organisation til at blomstre. 

Sidste år gik prisen til Erik Harr, der er tidligere kommunikationschef i Dansk Sygeplejeråd og Apotekerforeningen; i dag er han adm. direktør for FADL. Han fik blandt andet prisen for gennem sit lederskab at insistere på, at ledelse er et fag, man skal uddanne sig i.

Kåres den 25. februar 2020

Bestyrelsen for Ledere i DJ er jury og udvælger prismodtageren blandt de indstillede. Prisen overrækkes på Ledere i DJ’s generalforsamling, som finder sted tirsdag den 25. februar 2020 kl. 16 i Dansk Journalistforbunds lokaler på Gl. Strand 46. 

Alle medlemmer kan indstille en leder til prisen. Den indstillede behøver ikke være medlem af forbundet.

- fristen for indstilling af kandidater er mandag den 3. februar kl. 12.00.

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk