Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Hvem skal være årets leder i medie- og kommunikationsbranchen?

Du kan nu indstille Årets Leder 2023

Plakat Årets Leder 2023

Nanette Vabo

På generalforsamlingen uddeler specialforeningen Ledere i DJ en pris for ”Året leder” til en dygtig og motiverende leder i medie- og kommunikationsbranchen. 

Hvad sker der?

Specialforeningen Ledere i DJ uddeler på femte år prisen ’Årets Leder i Medie- og Kommunikationsbranchen’. Prisen uddeles på foreningens generalforsamling. Alle medlemmer opfordres til at indstille en kandidat til prisen. Den indstillede behøver ikke være medlem af forbundet.

Prisen gives til en leder, der har markeret sig indenfor medier eller kommunikation med økonomisk, strategisk eller organisatorisk succes, og som fremstår som et forbillede for andre ledere i branchen.

I mediebranchen har der ikke været tradition for at uddanne ledere. Man har i stedet forfremmet den bedste journalist eller kommunikatør eller den mest fremtrædende. Med prisen vil vi gerne anerkende ledelse som et fag.

Pia Gede Nielsen, formand for Ledere i DJ

Et forbillede for andre ledere

Prisen gives til en leder, der har markeret sig som leder; som indenfor sit felt – medier eller kommunikation – har opnået særlig opmærksomhed ved at skabe resultater i form af økonomisk, strategisk eller organisatorisk succes; og som fremstår som et forbillede for andre ledere i branchen.

Det kan være en leder med økonomisk indsigt, som har udviklet et nyt levedygtigt medie eller sikret et eksisterende medie overlevelse. Det kan også være en leder, der har haft visioner og mod til at udvikle en kommunikationsvirksomhed eller medie i en ny retning. Eller det kan være en empatisk og motiverende leder, som har fået medarbejdere og organisation til at blomstre. 

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk