Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Morgenmøde for ledere: Sådan griber du forandringer an

Få indblik i teorien bag procesdesign og lær, hvad du kan gøre som leder, så du står stærkere, når du vil skabe forandringer.

Hvornår

27. marts 2023 09:00-11:00

Hvor

Akademikerhuset, mødelokale 402, 4. sal, Peter Bangs Vej 30, Frederiksberg

Type

Møde

Forandringer sker hele tiden og ansvar for forandringer er et vilkår for langt de fleste ledere i dag. Det kræver kreativitet og ikke mindst bevidst ledelse at håndtere såvel faglige som menneskelige forandringer og opbygge omstillingsparathed hos sine medarbejdere.

På mødet får du indblik i teorien bag procesdesign og vil helt konkret lære 4D modellen at kende og få konkrete visuelle greb til at anvende den i praksis. 4D modellen består af de 4 faser: Discover, Dream, Design og Delivery.

Du får også 3 guidelines til forandringsprocesser. Det er de 3 ting du kan gøre som leder, så du står stærkere:

• Lær at omsætte teori til praksis
• Vær en inspirator for dine medmennesker
• Stå stærkt, når du gennemfører forandringer

Oven i dette bliver du præsenteret for 4 præmisser for autentisk og bæredygtig ledelse og et worksheet, så du kan arbejde med præmisserne i din egen ledelsespraksis.

De 4 præmisser er:

• Vi skaber gennem relationer
• Vi konstruerer i fællesskab
• Vi består alle af egenskaber og kompetencer
• Vi ser grundlæggende verden som meningsfuld

Oplægsholder er Kristine Karlshøj, ledelsesrådgiver, facilitator og proces designer. Kristine rådgiver ledere både i det offentlige og private erhvervsliv. Hun er direktør i konsulentbureauet Karlshøj & Co, som primært designer og faciliterer forandringsprocesser i virksomheder og organisationer. 
Kristine tager udgangspunkt i sin nye bog Ser du mennesket? - Inspiration til ledelse og design af forandringsprocesser, hvor cases, teknikker og modeller kan hentes. Alle deltagere modtager et gratis signeret eksemplar af bogen på mødedagen.

Vi åbner dørene kl. 8.30 og serverer kaffe/te og en croissant, inden vi starter morgenmødet kl. 9.00.

Målgruppe: Arrangementet er forbeholdt ledere, altså medlemmer, som har ledelsesansvar. Det er gratis at deltage for medlemmer.

”Da mødet afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. På mødet vil der endvidere blive omdelt en deltagerliste, som udelukkende angiver navn og arbejdssted for deltagerne. Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger, og at dit navn og arbejdssted vil fremgå af deltagerlisten. Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation, og slettes af denne efter morgenmødet er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage ved at framelde dig mødet.”