Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Morgenmøde for ledere: Psykologisk tryghed

Nøglen til bæredygtige højt performende teams

Hvornår

27. februar 2024 09:00-10:30

Hvor

Online

Type

Webinar

Kom med til en 1,5 times inspirerende session, hvor du i virtuelt samvær med andre ledere, vil blive klogere på begrebet psykologisk tryghed, og hvordan du kan styrke den i dit team eller din organisation.

Psykologisk tryghed er med god grund på mange personers læber i disse tider, da det i høj grad er nøglen til at sikre bæredygtig innovation, trivsel og resultater, i en evigt omskiftelig verden.

På webinaret får du bl.a.:

  • Viden om hvad psykologisk tryghed er, samt hvordan den kan aflæses og måles.
  • Eksempler på hvad der holder medarbejdere tilbage fra at byde ind, stille spørgsmål, give feedback eller udfordre status quo.
  • Hvorfor man som leder overestimerer niveauet af psykologisk tryghed i organisationen.
  • Konkrete værktøjer til, hvad du kan gøre for at styrke den psykologiske tryghed.
  • Gode råd til at komme i gang herfra – som leder, og som team/organisation.

Webinaret faciliteres af Jonas Bro, som er partner i virksomheden Feedwork, der hjælper organisationer, ledere og teams med at styrke ledelse og læring bl.a. gennem psykologiske tryghed.

Formatet vil være engagerende og interaktivt, gennem brug af chat, ”Menti’s” (afstemnings software), samt gruppearbejde i break-out rum.

Målgruppe: 
Webinaret er målrettet ledere med personaleansvar. Det er gratis at deltage. Du skal være medlem af DJ - Medier & Kommunikation for at have adgang til at tilmelde dig.

Sådan deltager du i webinaret:
Webinaret afholdes i Zoom. Du deltager via din computer eller via en tablet eller smartphone. Vi sender dig yderligere information og link til det digitale møderum på din mail dagen før webinaret.

”Da webinaret afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger, og at dit navn og arbejdssted vil fremgå af deltagerlisten. Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation, og slettes af denne efter morgenmødet er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage ved at framelde dig mødet.