Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Morgenmøde for ledere: Lederstress - derfor skal vi tale om det

Lederstress er kommet på dagsorden, og med god grund

Hvornår

04. oktober 2024 09:00-10:30

Hvor

Online

Type

Møde

For, der sker noget med vores ledelse, når stressen flytter ind. De fleste ledere har lært at arbejde med forebyggelse og håndtering af (andres) stress, men hvad med din egen stress? Glider du ud og ind af perioder med søvnløshed, kortluntethed og hukommelsesbesvær? Hvordan arbejder du med grænser i hverdagen? Er det bare dig, der skal være stærkere, hurtigere og mere rummelig når opgaverne vælter ind? Eller får du også kaldt på det strategiske lederskab, og de organisatoriske grænser?

På dette morgenmøde stiller vi ind på lederstress i spændingsfeltet imellem det personlige og det strategiske lederskab. Med afsæt i bogen ”Du gjorde mig syg, mens jeg tog ansvar – lederstress imellem grænser og grænseløshed” ser vi nærmere på de fælder vi kan gå i som ledere, når vi gerne vil tage ansvar og hvordan vi kan genetablere eller styrke det organisatoriske og strategiske lederskab til gavn for os selv og vores arbejdsplads. For nogle gange skal man gøre mindre for at opnå mere.

Webinaret vil bestå en vekslen imellem oplæg og refleksionsøvelser.  

Oplægsholder: Signe Groth-Brodersen er uddannet cand.psyk. (aut) og ph.d. i organisation og ledelse. Hun har arbejdet indenfor feltet organisations- og ledelsesudvikling i omkring 20 år, dels som forsker og konsulent og i dag som leder. Hun har igennem årene bidraget til flere bøger og artikler om ledelse og stress, og senest bogen ”Du gjorde mig syg, mens jeg tog ansvar – lederstress imellem grænser og grænseløshed”.  

Målgruppe: 
Mødet er målrettet ledere med personaleansvar. Du skal være medlem af Dansk Journalistforbund - Medier & Kommunikation for at tilmelde dig. Det er gratis at deltage.

Da morgenmødet afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger, og at dit navn og arbejdssted vil fremgå af deltagerlisten. Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation, og slettes af denne efter morgenmødet er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage ved at framelde dig mødet.”