Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Det arbejder vi for

Ledere i DJ arbejder for at skabe synlighed om faget ledelse - for god ledelse er godt for alle.

Ledelse er en faglighed, som konstant bør skærpes og forfines. Derfor skabte Dansk Journalistforbund – Medier og Kommunikation i 2017 specialforeningen Ledere i DJ. Et fagligt forum for ledere, som er organiseret i en fagforening, der historisk har udelukket lederne fra medlemsrækkerne. Hvor medlemmer med en form for ledelsesansvar – og kærlighed til faget – har skullet dukke sig. Det skal de ikke mere.  

Siden 2017 har Ledere i DJ arbejdet på at skabe synlighed om faget og professionalisere ledelse som en anerkendt og essentiel position for at skabe bæredygtige resultater for mennesker og arbejdspladser i den danske medie- og kommunikationsbranche. Kort og godt, vi arbejder for bedre ledelse. Det gør vi gennem kurser, rådgivning og netværk. 

Ledere i DJ er det eneste forum i DJ med fokus på ledelse og lederskab som et fag. Der findes mange andre fora og foreninger for ledere uden for DJ – men i modsætning til dem taler vi specifikt om ledelse i kommunikations- og mediefaget. Derfor arbejder vi blandt andet med principper for etisk og redelig kommunikation.

Gode ledere er godt for alle. Den gode leder træffer bæredygtige beslutninger for såvel sin organisation som menneskene i den. Som et kompas sætter den gode leder retning. Hun – eller han – inddrager, motiverer og forløser potentialer. Har mod på og indsigt til at løse konflikter. Tager ansvar. Den gode leder ser indad og ser styrken i forskellige medarbejdere. Den gode leder skaber stærke relationer og rum for en sund arbejdskultur. Men først og fremmest kommunikerer den gode leder. Lytter. Taler. Inspirerer.

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk