Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Kursus: Opskriften på den gode forhandling

Vil I tilbyde jeres medlemmer et forhandlingskursus? Så stiller vi DJ's forhandlingschef til rådighed til at levere indholdet, imens I står som arrangør.

Formål med kurset er at inspirere og motivere deltagerne til at gå offensivt ind i deres forhandlinger. 
 
Her gennemgår vi en forhandling fra start til slut, og undervejs får deltagerne hjælp til at strukturere og vurdere deres egne forhandlinger, uanset om de handler om løn, opgaver eller noget helt tredje. Underviseren introducerer forhandlingens grundlæggende principper og begreber. 

Varighed: To muligheder. Enten et kort kursus på 1-2 timer eller et længere kursus på 3-4 timer. Hvor det korte kursus minder om et foredrag, er der på det længere kursus mulighed for øvelser og dialog undervejs. Varigheden aftales nærmere ved bestilling.  

Målgruppe:  DJ-medlemmer - uanset ansættelsesform eller arbejdsplads. Det kunne også være en medarbejderforening, hvor medlemmer med mere eller mindre ens ansættelses- og arbejdsvilkår om lidt skal forhandles om reguleringer af deres personlige tillæg. 

Antal deltagere: For at deltagerne får det optimale ud af kurset, er det bedst, hvis deltagerantallet er mellem otte og 16 personer. 

Pris: DJ stiller med  underviseren og  kan stille mødelokale til rådighed, mens arrangøren  forventes selv at stå for mødeforplejning. 

Kontakt forhandlingschef Claus Iwersen for at booke et kursus. 

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk