Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Kurser for freelancere og selvstændige

Er du klædt på til at være din egen forretning?

Mette Secher

Grafik: Mette Secher

BIZ-SPARRING for selvstændige/ freelancere

Som selvstændig/freelancer kan du få individuel sparring på dine mål og midler til at nå dem.

Det får du ud af BIZ-kurserne:

Etablering af netværk og kundekreds

På kurserne får du kvalificeret sparring og råd fra erfarne undervisere om, hvordan du opbygger et arbejdsnetværk af både sparringspartnere, potentielle kunder og folk, der inspirerer og flytter dig fagligt. Du får også håndgribelige råd til, hvordan du laver opsøgende arbejde, pitcher en idé for første gang - og generelt markedsføre dig, så det virker.

Økonomisk og juridisk rådgivning

Økonomisk og juridisk har DJ branchens dygtigste rådgivere, der er specialister på hvert deres felt. På kurser særligt henvendt til freelancere og selvstændige rådgiver vores forskellige teams løbende i, hvilke juridiske og økonomiske overvejelser du skal gøre dig.  

Styr på din økonomi

DJ hjælper dig også med din økonomiske rammesætning. Med vores kendskab til området og vores prisberegner får du en række nyttige redskaber, der kan hjælpe dig til at fastlægge dine priser med udgangspunkt i din situation. Vi rådgiver også om moms og inkasso.

Tilbud om efteruddannelse og udvikling

På BIZ-kurserne bliver du også rådført i forhold til efteruddannelse og løbende optimering af din virksomhed. Hvilke nye kompetencer kunne forbedre din virksomhed, og hvordan opnår du dem?

Hvem er BIZ-kurserne for?

Kurserne er målrettet dig, der går efter en karriere som freelancer eller selvstændig – og som ønsker at vide, hvordan du griber det an eller udvikler dig, hvis du allerede er godt i gang.

Kurserne er gratis og forbeholdt DJ-medlemmer.

Undervisningen

Holdet består typisk af 20 kursister med forskellige fagligheder, men med samme ambition: At blive klædt på til at starte egen virksomhed. Kurserne løber over seks uger med tre undervisningsdage plus certificering. I alt fire dage med 10-14 dages mellemrum. 

Hvem underviser? 

Undervejs vil du møde eksperter, der brænder for at formidle tips og råd om tilværelsen som freelancer og selvstændig, og som støtter den positive soloånd.

Kursusoversigt

  1. DJ BIZ INTRO: Skal du være freelancer/selvstændig?
    Du overvejer at blive freelancer/selvstændig, men er det noget for dig? Hvordan arbejder man, når man går solo, og hvordan undgår du begynderfejlene? Bliv klogere på 4 timer i DJ 
  2. DJ BIZ Kickstart - forløb for nystartede freelancere/selvstændige
    Søg optagelse på BIZ Kickstart for selvstændige/freelancere og bliv klædt på til at være din egen forretning 

Find kursusdatoer for alle BIZ-kurser i DJ’s kalender. BIZ INTRO afholdes både i København og Aarhus og er for alle fagligheder.