Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

KSR

Kommunikationsstuderende på RUC

KSR ønsker at give kommunikationsstuderende på RUC en faglig identitet. Det gør vi ved at fokusere på det sociale studiemiljø på RUC, skabe link til kommunikationsbranchen og forbedre praktikforholdene.

Vi har et tæt samarbejde med KommTogether-baren på Kommunikation på RUC i forbindelse med introdagene, Showtime og Introlørdag, så du har mulighed for at mødes og drikke en øl med dine medstuderende.

Derudover er det vigtigt for os at bygge bro mellem studiet og branchen. Kommunikationspaletten er bred - intern kommunikation, digital kommunikation, PR.  Kommunikation er et håndværksfag, og kommunikationsdisciplinen lærer man ikke udelukkende til forelæsninger på RUC. Derfor arrangerer vi workshops, som fx ”Skriv en fængende pressemeddelelse” og virksomhedsbesøg, så du som studerende kan snuse til den virkelige verden. Forhåbentlig bliver du mere afklaret omkring hvilken gren af kommunikationsfaget, der tiltaler dig.

Sidst men ikke mindst fokuserer vi på gode praktikforhold. Kommunikation skal afprøves i praksis. Derfor kæmper KSR for, at du kan komme i praktik og have gode forhold. Og måske endda få løn!

KSR's Bestyrelse

  • Amalie Katrine Koch-Rasmussen (formand) Kontakt: 2871 0508 / Amaliekkr@hotmail.com

  • Emilie Greve Falbe-Hansen (næstformand)

  • Katja Laukkonen Ravn (kasserer)

  • Eyðbjørt Skylv Midjord

  • Sigrid Vejergang Jensen

  • Markus Mohr

  • Setareh Niknam Tavin

  • Oliver Jøhnk Boel

  • Elisabeth Kalsgaard Nesset

Emilie Greve Falbe-Hansen

Hvert semester besøger vi forskellige organisationer – alt fra ministerier til hjælpeorganisationer. I løbet af det sidste år har vi været i DR’s presseafdeling, Kulturministeriet, LEAD Agency, VEGA, Telenor, Bysted, Røde Kors og FN Byens Public Diplomacy & Communications Office. FN lavede en video i forbindelse med besøget:

Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.

MEDLEMSFORDELE

Vi forhandler løn og arbejdsforhold via overenskomster, tilbyder juridisk hjælp og personlig karriererådgivning om dit arbejdsliv og arrangerer arrangementer for dig.

Ud over faglig tryghed giver vi dig adgang til billige forsikringer og gode rabatter.

Jakob Nielsen

KONTAKT DJ

Vi står klar til at hjælpe dig. Vi har åbent på hverdage kl. 9.00 - 16.00. Vi besvarer din henvendelse, så hurtigt vi kan på hverdage.

Tlf.: 3342 8000
Email: dj@journalistforbundet.dk