Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Studietur til Edinburgh

Igen i år drager Kreds Fyn på studietur, og denne gang foregår det i weekenden fra fredag 6. oktober til mandag 9. oktober.

Edinburgh by night

 

Vi skal bo på Hotel Britannia, der ligger (et kvarters gang fra den centrale bydel) i Edinburgh ved floden Water of Leiht.

Programmet for årets studietur er endnu ikke lagt, men kommer til at indeholde et miks af faglige indslag og tid på egen hånd.

Fælles afgang fra Odense Banegård fredag formiddag og hjemkomst mandag aften. Vi skal flyve med SAS begge veje.

Vi har forhåndsbestilt 15 enkeltværelser og 5 dobbeltværelser.

Egenbetalingen er 2700 for enkelt- og 2000 for dobbeltværelse, som bliver opkrævet, når deltagerlisten ligger klar. Hvis det ikke er muligt at placere dig på et ønsket dobbeltværelse, tilbydes du værelse til enkeltværelsespris, hvis der er plads.

OBS (artiklen er opdateret): Tilmeldingsfristen er overskredet, og alle pladser er besat. Der er oprettet venteliste, og de berørte er orienteret.

Arrangørerne ser frem til endnu en fremragende kredstur

---------------------------------------------

DET MED SMÅT:

Bliver du efter tilmelding forhindret i at deltage, koster det dig frem til 15. august 1000 kr., som allerede er indbetalt i depositum, såfremt der ikke er deltagere på venteliste, der kan overtage dine forpligtelser.

MEN: Melder du afbud efter 15. august, koster det 1000 kr. plus det gebyr, der skal betales for navneændring på flybilletten.

 

Kommentarer

Kristina Thiesen

tor, 06/29/2017 - 11:17

Kan jeg komme på ventelisten?!