Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Sidste runde med Kir

Ved generalforsamlingen 2018 skal medlemmerne af Kreds Fyn vælge ny formand, idet den nuværende, Kir Klysner, har valgt at trække sig fra posten

Kir Klysner, formand for Kreds Fyn

Claus Christoffersen

 

Kreds Fyn skal på jagt efter en ny formand. Det står klart efter det seneste bestyrelsesmøde, hvor Kir Klysner meddelte, at hun trækker sig fra formandsposten senest ved generalforsamlingen 2018. Årsagen er, at hun i større grad ønsker at prioritere familien, der tidligere i år flyttede fra Odense til Nyborg.

Beslutningen medfører desuden, at Kir i fuldt omfang trækker sig fra arbejdet i bestyrelsen, hvor hun altid har været en af drivkræfterne. Når Kir går ind i noget, gør hun det altid 100 procent. En af hendes sidste store opgaver bliver Kredstræf 2018, som Kreds Fyn er vært for.

Der er ingen umiddelbare afløsere til formandsposten blandt de nuværende bestyrelsesmedlemmer. Er der derfor blandt kredsens andre medlemmer nogen, der går med ønske om at bestride posten som formand, er chancen der altså nu. Posten er ulønnet, men der ydes kompensation for blandt andet transportudgifter.

Kir Klysner har været i bestyrelsen siden 2013 og kredsformand siden 2014, hvor hun overtog posten efter Finn Arne Hansen.

Kommentarer