Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Kredsens næstformand i Cavlingkomiteen

Samfundsredaktør på TV 2/Fyn og næstformand i Kreds Fyn, Jakob Risbro, er blevet valgt som nyt medlem af Cavlingkomiteen.

Næstformand Jakob Risbro er blevet valgt som nyt medlem af Cavlingkomiteen

Louise Koustrup Samfundsredaktør på TV 2/Fyn og næstformand i Kreds Fyn, Jakob Risbro, er blevet valgt som nyt medlem af Cavlingkomiteen

Cavlingkomiteen består af fem medlemmer, som sidder for tre år ad gangen. I den nyudpegede komite er to nye medlemmer. Udover Jakob Risbro er det underviser på SDU og freelancejournalist Didde Elnif.

Udover de to nye medlemmer består Cavlingkomiteen af Tine Gøtzsche der er formand, Lars Rugaard og Søren Flytkjær. Det er hovedbestyrelsen i Dansk Journalistforbund, som udpeger medlemmerne af Cavlingkomiteen.

Cavlingprisen er blevet uddelt siden 1944 til en journalist eller en gruppe af journalister i samarbejde, der i særlig grad har udvist initiativ og talent i det forgangne år. Se listen over alle prismodtagere, nominerede, billeder og taler her: Tidligere Cavlingprisvindere.

“I Kreds Fyn er vi glade og stolte over, at Jakob er blevet udtaget til Cavlingkomitéen. Det er vigtigt, at forskellige dele af landet og medielandskabet er repræsenteret, synes jeg. Jeg er sikker på, at Jakob vil være en god repræsentant for begge dele,” siger Silja Smith, formand for Kreds Fyn.

Kommentarer