Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Kæphesten til Lene Sarup

I sin motivation for at tildele Lene Sarup Kæphesten 2016 sagde kredsformand Kir Klysner blandet andet, at ”det er en sjælden ihærdighed og vedholdenhed, der præger modtageren

Kæphesten 2016 går i år til en tillidsmand, da det de seneste mange år har været en lidet misundelsesværdig post at udfylde. Der er ikke mange, der frivilligt stiller op til spanking.

Kæphesten 2016 går til en person, som kender rigtig godt til det at sejle, og som kan navigere i et farvand, hvor arbejdsgiverne effektiviserer og rationaliserer for at holde skuden synkefri samtidig med, at besætningen helst skal holdes intakt og skadesløs.

Det er på mange måder en utaknemmelig opgave, både i forhandlings-situationen og når gode kolleger alligevel ikke reddes med ombord.

I år er det præcis 25 år siden, modtageren af Kæphesten 2016 første gang blev valgt ind i bestyrelsen for Kreds Fyn.

Siden har modtageren trofast mødt op, når formanden har skikket bud.

Det er en sjælden ihærdighed og vedholdenhed, der præger modtageren, når det gælder fagligt engagement både som tillidsrepræsentant, medlem af Hovedbestyrelsen og i det internationale arbejde.

Modtageren har tillige gjort sig gældende som medlem af mediepolitisk udvalg og sidder nu i Pressenævnet. I 2013 blev modtageren tildelt forbundets Carsten Nielsen-legat.

I parentes kan det bemærkes, at det altid kan høres, når modtageren sidder med i en forsamling. 

Kæphesten 2016 gives for 25 års fagligt engagement, og til tillidskonen på Fynske Medier igennem 20 år - Lene Sarup.

(og vi er spændt på om kæphesten så får hjemmestrikket hue på)"

Kommentarer