Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Kæphesten til Kir Klysner

Silja Smith fremlægger her motivationen for at give afgående formand Kir Klysner hædersprisen Kæphesten 2017

“Du har som formand formået at løfte kredsen op til nye højder. Du har med enorm energi og drive kørt på med krum hals i de år, vi har haft glæde af dig, og kastet hele dit engagement ind i bestyrelsesarbejdet”, sagde Silja Smith.

Kir Klysner skal have Kæphesten 2017 for sit store arbejde for og med Kreds Fyn.

Det skal hun, fordi kredsen med hende i spidsen er blevet løftet op til nye højder. Der er kommet arbejdsprogram, medlemsundersøgelser og en bredere vifte af arrangementer til i de treethalvt år, hun har været formand. 

Internt i bestyrelsen møder hun altid op med godt humør. Hun er initiativrig, konstruktiv, ligepå og velovervejet, men også kontant, når det er det, der skal til.

Der er kommet bedre struktur på tingene, kredsen har fået banket støvet af og er blevet åbnet op for flere. Kir vil demokratiet - både det ude i samfundet og det internt i DJ. Hun vil gerne nå så bredt ud, som det lader sig gøre og vil gerne inddrage så mange som muligt. - Vil gerne have de unge med.

 Hun har med større energi og drive end de fleste kørt på med krum hals i de år, vi har haft glæde af hende. Det er derfor heller ikke for 10 eller 20 års virke, hun får prisen, men mindre kan gøre det ..."

Kommentarer