Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Dus med kommunalvalget 2017

Den 21. november går danskerne til stemmeurnerne, når der er valg til kommuner og regioner. Ved et arrangement kan du sammen med Kreds Fyn blive klogere på kommunal- og regionsvalget, når professor Ulrik Kjær giver ti skarpe pointer

Professor Ulrik Kjær

 

Traditionelt får kommunalvalget ikke helt den samme opmærksomhed, som folketingsvalgene gør, men det er underligt, at den kommunale dagsorden handler om de helt nære emner, som vi er tæt på i vores hverdag.

Nu kan du blive klogere på valget til kommuner og regioner, når Kreds Fyn inviterer til oplæg med professor Ulrik Kjær, som forsker i kommunalvalg og kommunalpolitik. Ulrik har ti skarpe pointer om valget, som du kan tage med dig hjem og bruge direkte i dit arbejde, eller når du skal imponere ved middagsselskabet.

Efter Ulrik Kjærs oplæg er der surprisegæst(er), som tegner og fortæller om en helt anden vinkel på kommunalvalget.

Kreds Fyn er vært ved en sandwich + øl og vand.

Sted: TV 2/FYN, Olfert Fischersvej 31, 5220 Odense SØ

Tid: Tirsdag 10. oktober kl. 19-21.

Tilmelding på email til Jakob Risbro.

Kommentarer

Jan Hillers

man, 09/18/2017 - 18:34

Hej.
Dette er ikke en tilmelding i første omgang. Jeg tror ikke han kan sige noget, jeg ikke ved. Derfor er det vigtigt for mig at vide mere om de andre, før jeg arrangerer tur fra Ærø.
Jeg skal nok tie stille med det. Ofte er surprise gæster nogle arrangørerne endnu ikke ved hvem bliver, men fortæl mig hvad du synes du kan.
God ide, I øvrigt.
Mvh Jan Hillers

Anonym

tir, 09/19/2017 - 19:48

Som svar til af Jan Hillers

Hej Jan. Det er godt at vide, at du allerede i udgangspunktet ved ligeså meget som Ulrik Kjær om emnet, men mon ikke du trods alt alligevel kan få en pointe eller to med, som du ikke vidste i forvejen. Det tror jeg. Jeg ved godt, hvem "suprisegæsterne" er, men det er altså en overraskelse. Du må gerne ringe til mig, og fritte mig for mere info: 24 79 50 75

Kirsten Bisgaard

tor, 10/05/2017 - 17:59

Hej Jakob

Har tidligeretilmeldt mig, men er blevet forghindret, så dette er et afbud.
Beklager
Kirsten