Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Den store fest er for alle

Bestyrelse for den fynske afdeling af forbundet vil gøre op med myter

Generalforsamling i DJ Kreds Fyn

Claus Christoffersen

”En lukket fest”. ”Et støvet foretagende, befolket med gamle mennesker, der lukker sig om sig selv”.

Sådan og med lignende ordvalg lyder desværre nogle opfattelser af DJ, Kreds Fyn, som det blandt andet er kommet til udtryk i seneste medlemsundersøgelse.

Den går naturligvis ikke, for sådan er virkeligheden langtfra. Så derfor har bestyrelsen besluttet sig for at gå i offensiven for at ændre dette billede.

Det vil ikke mindst ske der, hvor vi forvejen markerer os mest – vores arrangementer. Her vil vi blandt andet søge at gribe et aktuelt debatemne, mens det er varmt. Derfor vil du opleve, at nogle møder i sagens natur blive indkaldt meget akut.

Det kan være noget, som handler om vores egen branche, men også et politisk emne, der i den grad optager folk. Det kan også af og til være noget, som henvender sig til mere afgrænsede grupper.

Desuden vil vi forsøge at nå længere ud på store og små arbejdspladser og her reklamere for vores arrangementer. Vi har talt om på de steder, hvor det giver mening, at have nogle ”ambassadører”. Vi vil sende påmindelser rundt, når der foregår noget.

Når der afvikles et arrangement, skal det dækkes. Det kan være streaming undervejs i et fornuftigt omfang. Det kan være, at vi tager fat i en, som for første gang er til noget med Kreds Fyn som den inviterende part.  Måske under en fællestitel ”Det gik du glip af”.

Som noget helt nyt taler vi om at honorere en afgangsopgave fra en journaliststuderende på SDU. Indtil videre har vi ideen, men denne skal naturligvis udvikles og finpudses, inden vi kan gå i luften med præcise detaljer. Men hovedsigtet er dels at give et skulderklap til en ny kollega, dels at vise eksempler på, hvor faget bevæger sig hen, og hvordan noget af de ypperste kan se ud.

"En lukket fest" er vi ingenlunde, men du opdager det kun, hvis du møder op og er med.

Kommentarer

Geert Mørk

lør, 09/08/2018 - 10:20

Mon kommentarerne er fra dem, der aldrig deltager? I gør og har altid gjort et kæmpe arbejde i Kreds Fyn, og hvis nogen mener nogen lukker sig omkring sig selv, kan de jo bare stille op til valg, og åbne sig ;-)