Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Alternativ byvandring med fotografen bag #365odense

Torsdag d. 9. juni fra klokken 17 kan du i selskab med Kreds Fyn og fotojournalist Rikke Madsen komme på alternativ byvandring i Odense.

Tilmelding senest tirsdag den 7. juni 2016 til
holger.koefoed@gmail.com

Fotojournalist Rikke Madsen blev træt af at høre om alt det brok, odenseanerne konstant lukkede ud om deres egen by. Negative ord om, at der aldrig skete noget i byen, at der hele tiden “gik Odense i den”. 

Rikke Madsen besluttede sig for at vise det modsatte i en billedserie, som skulle laves ud fra hendes helt egne dogme-regler: Et nyt billede hver dag i et år, taget med en Iphone, helt uden forberedelse, og mens hun var på farten. 

Resultatet blev #365odense.

En bog, en hjemmeside og en stor, flot fotoudstilling langs byggehegnet til Ths. B. Thrigesgade, hvor man ikke kun kan glædes over billederne, men også over Rikkes ledsagende tekster.

Program:

Kl.17.00: Rikke Madsen fortæller om projektets tilblivelse og de udfordringer og oplevelser, hun har haft undervejs. Kreds Fyn byder på en kop kaffe eller øl/vand.

Mødested:
H.C. Andersen Hotel, Claus Bergs Gade 7, 5000 Odense C

Kl. 18.00: Vi går af sted på Rikkes alternative byvandring, hvor hun vil vise og fortælle om steder i Odense, der i særlig grad har tiltrukket hende.Til hjælp for orienteringen får alle deltagere udleveret et eksemplar af bogen #365odense.

Kl. 19.30: (cirka): Vi slutter af ved byggehegnet langs Ths. B. Thriges Gade, hvor Rikke Madsen siden årsskiftet har haft en en stor udstilling af sine Odense-billeder med tilhørende billedtekster. Lige nu er det tredje sæt af hendes billeder blevet hængt op.

Læs mere på 365odense.dk/

Kommentarer