Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Mød redaktøren for en dødsdømt radioredaktion

Anna Munch Heydorn blev efter kun tre måneders ansættelse konstitueret redaktør for DAB-radiokanalen 24syv (tidligere Loud) i Svendborg. Jobbet fik hun samme dag, det blev meldt ud, at redaktionen skulle lukke få måneder senere. Mød hende den 29. september kl. 17:00 i Odense.

Hvornår

29. september 2022 17:00-19:00

Hvor

Olivia Brasserie, Vintapperstræde 37, 5000 Odense C

Type

Arrangement

Anna Munch Heydorn blev efter kun tre måneders ansættelse konstitueret redaktør for DAB-radiokanalen 24syv (tidligere Loud) i Svendborg. Jobbet fik hun samme dag, det blev meldt ud, at redaktionen skulle lukke få måneder senere.

Dermed overtog hun ledelsen af en afdeling, hvor de fleste netop havde fået en fyreseddel, men skulle samtidig også etablere nye programmer, søsætte journalistiske satsninger og rebrande stationen, så den sætter et mærkbart aftryk, inden sendetilladelsen udløber i 2024. Alt sammen under en helt ny ledelse af blandt andet den selvudnævnte bulderbasse Simon Andersen og devisen om, at det nye 24syv skal være ”Danmarks modigste taleradio”.

Men hvordan navigerer man i det som nyudklækket leder? Hvad skal der til for at ændre et brand, der er så udskældt i både offentligheden og medieverdenen - og hvordan er hun og resten af redaktionen egentlig lykkedes med at lave dagsordensættende journalistik med fyresedler og SoMe-shitstorme åndende i nakken?

Det kommer hun og fortæller Kreds Fyns medlemmer om torsdag den 29. september. Med tilladelse fra ledelsen til også at gå i detaljer om alt det spændende fra de interne rækker på kanalen.

Du kan møde hende på Olivia Brasserie, Vintapperstræde 37, 5000 Odense fra kl. 17.00-19.00. Det bliver med oplæg, diskussioner, mad og drikkevarer og tid til at netværke efterfølgende.

Tilmelding senest den 22. september til Heidi Callesen, hcal@odense.dk