Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Galleri Galschiøt: Rundvisning og foredrag med Jens Galschiøt

Vi besøger Jens Galschiøt den verdenskendte og provokerende kunstner. Hans udtryk dækker alt fra smykker, malerier og figurer til gigantiske, politisk ladede skulpturer. Han skaber internationale happenings i hele verden for at fremhæve den nuværende ubalance og gøre opmærksom på uretfærdigheder. Kom glad og nysgerrig - det er GRATIS :-)

Galleri Galschiøt

Hvornår

15. september 2023 15:00-18:00

Hvor

Jens Galschiøt / Galleri Galschiøt, Banevænget 22, 5270 Odense N

Type

Gå-hjem-møde

Træd ind i Galleri Galschiøt - en eksplosion af kreativitet og kunstnerisk ånd midt i hjertet af Odenses industrielle sjæl. Dette magiske 2.500 m2 værksted og museum er billedhuggeren Jens Galschiøts legendariske legeplads, hvor hvert hjørne oser af skaberkraft, inspiration og provokation.

I dette fortryllende kunstneriske mekka blander sig et kalejdoskop af aktiviteter og oplevelser. Kom ind i kunstnerens indre rige, hvor du finder mere end bare værktøj - her bobler hans værksted over med idéer og ambitioner. Bronzestøberiet summer som en symfoni af skabelse, og Galleri-butikken lokker med uimodståelige kreationer.

Drøm dig væk i et malerisk univers af farver og former i skulpturparken, hvor kunstværkerne smyger sig ind i omgivelserne som naturvæsener fra en anden verden. Et 400 m2 stort kunstgalleri byder dig velkommen til en overvældende visuel rejse, hvor hvert penselstrøg og hvert mejselslag er en invitation til at udforske sindet og samfundet.

Tag med på en rejse gennem værkstedets mysterier, hvor hvert rum fortæller en historie om kreativ udfoldelse. Rundviser og storyteller er mesteren selv - Jens Galschiøt i egen karismatiske person. Ved ankomsten bliver du mødt med duften af friskbrygget kaffe og te. Lyt til en symfoni af ord, når Jens Galschiøt deler sine dybeste tanker om livet, kunstnerisk vej og den brændende passion, der driver ham til at forme verden omkring os. Hans ord bliver til æteriske malerier af indsigt, når han udfolder betydningen af kunstens rolle i den globale samtale om vores skrøbelige verden.

Denne event er mere end en rundvisning - det er en indre rejse, en fordybelse i kunstens sjæl. Tag dig tid, lad kreativiteten flyde, og giv dig selv lov til at fordybe dig i Galleri Galschiøts magiske verden. Sæt mindst 3 timer af til besøget i dette skatkammer af visuel poesi og hvor hvert øjeblik er en strøm af inspiration, farver og tankens vibrationer. 

Et godt glas rødvin og snacks ledsager foredraget.

Kontaktperson Kreds Fyn: Janne Høgshøj janne.hogshoj@gmail.com