Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Powertip til SoMe med Kristian Strøbech

Hvordan får man succes annoncering og video på de sociale medier? Vi har inviteret ekspert i sociale medier Kristian Strøbech til at hjælpe os med at blive klogere på SoMe.

Kristian Strøbech

Kristian Strøbech

Hvornår

29. november 2017 19:00-21:00

Hvor

Mødecenter Odense, Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C Vis på kort

Pris

Gratis for medlemmer

Alle vil have videoindhold til deres sociale mediekanaler, men hvad skal der egentlig til, for at video fungerer optimalt på fx Facebook?

Til daglig rådgiver og underviser Kristian på DJMX, men den 29. november 2017 vil han fortælle mere om, hvad der skal til for at få succes med særligt videoer på sociale medier. 

Kristian Strøbech kommer med dugfriske eksempler fra ind- og udland på videoformater og videofortællinger, der i særlig grad formår at fange brugernes opmærksomhed. Undervejs får du konkrete anvisninger til fortælleteknik og tekniske løsninger af Kristian Strøbech, der selv arbejder hands-on med flere redaktioner om optimering af netop videoindhold til sociale medier. 

Rigtig mange booster deres opslag på Facebook, og rigtig mange spilder deres penge på ustruktureret og virkningsløs annoncering på danskernes store sociale medie. Vi kigger sammen på, hvad der skal til for at udnytte Facebooks annonceringsmuligheder optimalt, og hvordan det influerer på organisationers indholdsstrategi for kommunikation.

Kristian vil desuden dele ud af nyttige tips til det gode, personlige setup i sociale medier for professionelle kommunikationsfolk. 

Vil du have opskriften på, hvordan man viser flaget på Facebook, uden at gå på kompromis med privatlivet, så skynd dig at tilmelde dig før din kollega. 

Arrangementet er gratis for medlemmer af Kreds Fyn. 

Arrangementet er også gratis for medlemmer af DJ Kommunikation i hele landet.

Ved arrangementet serverede der kaffe og kage.

BEGRÆNSET ANTAL PLADSER 

Læs mere om Kristian Strøbech her:
http://strobech.net/

______________

TILMELDING: Send os en mail med dit navn og medlemsnummer til 
Djkommunikation.student@gmail.com 
senest den 23. november 2017. 

Bliver du forhindret i at deltage, skal afmeldingen ske senest dagen før på samme mail.