Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu
Kreds Fyn drager til Belfast

pixabay.com

Kreds Fyn drager til Belfast

Til november går den årlige kredstur til Nordirland

Buch&Bendix Bar

Fredagsbar - nu på en onsdag

Onsdag den 24. oktober i Odense kl. 18.00

Kreds Fyn

Alle medlemmer er automatisk medlem af en kreds. Hvis der ikke er en medarbejderforening på din arbejdsplads, og hvis der ikke er en specialgruppe, som dækker dit arbejdsområde, er du organisatorisk medlem i din lokale kreds. Kredsene er den geografiske inddeling af DJ. Hvis du er ansat, er du medlem af den kreds, hvor din arbejdsplads ligger. Hvis du er freelancer, arbejdsløs, elev, efterlønner eller pensionist, er du medlem af den kreds, hvor din bopæl ligger.

Super råd gav vellykket karriereskift

Journalist Ebbe Fisher ville efter mange år som freelancer i både ind- og udland gerne igen have en fast stilling på en redaktion i Danmark. En de af hans strategi var at søge rådgivning hos DJ, hvor han fik hjælp til jobansøgninger og især opbygning af CV. Da han blev indkaldt til samtaler, kontaktede han igen DJ's karriererådgivere:

"Jeg fik en række super-råd i forhold til at gå til jobsamtale, og det var medvirkende til, at jeg fik en oplevelse af at fremstå meget professionelt til samtalerne. Det endte da også med, at jeg fik jobbet hos fagbladet Søfart," fortæller Ebbe Fisher.

Bob Katzenelson

FIND DIN TIMEPRIS

Hvad bør din timepris være for forskellige typer arbejde, når man regner alt med i prisen? DJ har sammenlignet med prisen for fastansatte!

Find din timepris her