Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu
H C Andersens hus

Foto: Kengo Kuma & Associates, Cornelius Vöge, MASU planning, mir.no

Rundvisning i H.C. Andersens hus

 

KOM MED PÅ EN EVENTYRLIG REJSE OG RUNDVISNING 

Du inviteres til en helt speciel rejse, historie og rundvisning i H.C. Andersens Hus - en uforudsigelig og medrivende oplevelse gennem forfatterens kreative univers og elskede fortællinger. Arkitektur i verdensklasse forener skønhed og fantasi i levende rum, der favner ude og inde, op og ned, i dag og i morgen.

Oplev H.C. Andersen på helt nye måder, når forfatteren og hans værker taler til dig gennem lyd, lys, rum og scenografi, skabt i samspil med 12 internationale kunstnere. Brug fantasien som kompas og skab din egen eventyrlige oplevelse.

 

12. OKTOBER I H.C. ANDERSENS HUS KL. 19:00 - 21:00

 

 

blå

Spin, Spam og Spinatfugle?

Oplæg om strategisk kommunikation med freelancejournalist og ph.d. Lene Rimestad og dokumentarist Tom Heinemann.

blå

Arrangementskalender

 

Se de mange faglige events, der udbydes til medlemmer af DJ.

Kreds Fyn

Alle medlemmer er automatisk medlem af en kreds. Hvis der ikke er en medarbejderforening på din arbejdsplads, og hvis der ikke er en specialgruppe, som dækker dit arbejdsområde, er du organisatorisk medlem i din lokale kreds. Kredsene er den geografiske inddeling af DJ. Hvis du er ansat, er du medlem af den kreds, hvor din arbejdsplads ligger. Hvis du er freelancer, arbejdsløs, elev, efterlønner eller pensionist, er du medlem af den kreds, hvor din bopæl ligger.

Robert Wengler

KÆPHESTEN

Kreds Fyn uddeler hvert år hædersprisen Kæphesten til et medlem, der har gjort en særlig indsats.  

Jakob Carlsen

TJEK DIN LØN

DJ kender alt til lønniveauet i medie- og kommunikationsbranchen. Vælg stillingsbetegnelse og arbejdssted. Så viser vi dig så konkret som muligt, hvad du bør have i løn. Find løngennemsnit.

Jakob Carlsen

NYHEDSARKIV FRA KREDS FYN 

Find artikler om bestyrelsesarbejdet og arrangementer i Kreds Fyn.