Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Generalforsamling 2021

Generalforsamling udskydes

 

Kære medlemmer af Kreds Fyn

 Coronasituationen med nedlukning og forsamlingsforbud tillader desværre ikke, at vi gennemfører Kreds Fyns generalforsamling 7. marts som annonceret. Vi udskyder derfor til et tidspunkt, hvor vi atter kan samles til debat og brunch.

Vi vender tilbage med de nærmere detaljer, når tiderne (og myndighederne) igen tillader, at vi mødes flere end fem indendørs. Indtil da fortsætter den nuværende bestyrelse.

Du er som altid velkommen til at komme med input til ting, du mener, vi bør beskæftige os med, arrangementer vi bør lave og så videre. Også gerne hvis der er online-events, du savner, og som vi kan lave allerede nu. Vi håber, at give det hele fuld skrue igen, når verden er mindre tynget af corona.

 Med venlig hilsen

Kreds Fyns bestyrelse

 

 

 

 

 

Kreds Fyn

Arrangementskalender

 

Se de mange faglige events, der udbydes til medlemmer af DJ.

Kreds Fyn

COVID-19

 

DJ guider dig gennem dine muligheder og rettigheder.

Kreds Fyn

Alle medlemmer er automatisk medlem af en kreds. Hvis der ikke er en medarbejderforening på din arbejdsplads, og hvis der ikke er en specialgruppe, som dækker dit arbejdsområde, er du organisatorisk medlem i din lokale kreds. Kredsene er den geografiske inddeling af DJ. Hvis du er ansat, er du medlem af den kreds, hvor din arbejdsplads ligger. Hvis du er freelancer, arbejdsløs, elev, efterlønner eller pensionist, er du medlem af den kreds, hvor din bopæl ligger.

Robert Wengler

KÆPHESTEN

Kreds Fyn uddeler hvert år hædersprisen Kæphesten til et medlem, der har gjort en særlig indsats.  

Jakob Carlsen

TJEK DIN LØN

DJ kender alt til lønniveauet i medie- og kommunikationsbranchen. Vælg stillingsbetegnelse og arbejdssted. Så viser vi dig så konkret som muligt, hvad du bør have i løn. Find løngennemsnit.

Jakob Carlsen

NYHEDSARKIV FRA KREDS FYN 

Find artikler om bestyrelsesarbejdet og arrangementer i Kreds Fyn.