Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Nyhedsbrev fra Tusagassiuinermi Sulisut Peqatigiiffiat

Fremover vil vi udsende et nyhedsbrev efter hvert bestyrelsesmøde, så vi på den måde kan holde jer orienteret om, hvad vi går og arbejder med.

Generalforsamling: Der var generalforsamling den 24. februar 2018 hvor følgende bestyrelse blev valgt:

Formand: Irene Jeppson, kommunikationsmedarbejder i Kommuneqarfik Sermersooq

Næstformand: Dorthe Olsen, journalist på Sermitsiaq

Kasserer: Mariia Simonsen, professionsfaglærer på Ilisimatusarfik

Bestyrelsesmedlem: Henriette Simonsen, tekniker i KNR

Bestyrelsesmedlem: Jonas Fievé, journalist i KNR’s nyhedsafdeling

 

Fællestillidsrepræsentant: Vi skal snarest ha’ valgt en fællestillidsrepræsentant for de offentligt ansatte. Meld jer meget gerne, hvis I er interesseret.

Efter- og uddannelsespuljen: Vores aftale med Namminersornerullutik Oqartussat er på plads og det betyder at vi nu har en pulje der kan anvendes til kurser, workshops, mediekonference med mere. Kontakt os gerne, hvis i har en god ide til kurser eller lignende.

Fagligt Forum: Der er fagligt forum den 22.-23. april i København hvor bestyrelsen deltager. Overskriften er ”Fokus på fremtiden – for DJ og for vores fag”.  Medie og kommunikationsbranchen forandrer sig i rivende hast. Hvad betyder det for de fagligheder, som medlemmerne af DJ har? Og hvad betyder det for de uddannelser, som de kommende mange års medlemmer af DJ skal gennemgå?

Der er efterhånden en del kommunikationsansatte ude på de forskellige arbejdspladser og hvis der er interesse for det kan TP arrangere et ”gå-aften-møde”.

Møde: Bestyrelsen holder sit andet møde den 18. april.

Kommentarer