Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Indstillinger til årets FUJ Priser

24. august er deadline for indstillinger til årets FUJ Priser

Kære kollegaer i Grønland og Færøerne,

Det er beklageligvis med meget kort varsel, men jeg vil på vegne af Foreningen for Undersøgende Journalistik (FUJ) gøre jer opmærksom på, at der i næste uge den 24. august er deadline for indstillinger til årets FUJ Priser.

Som noget nyt i år modtager vi også gerne indstillinger fra Grønland og Færøerne. Et krav er dog, at materialet et publiceret på dansk eller bliver oversat til dansk, da juryen hverken kan grønlandsk eller færøsk. Og at den metoderapport, der skal følge med, også er på dansk.

Hvis der er problemer for jer med tidsfristen, kan vi muligvis give nogle dages kompensation.

Jeg håber, at I vil sprede rygtet blandt jeres kollegaer på Grønland og Færøerne. I kan læse mere om priserne og deres kriterier via linker her: http://fuj.dk/om-fuj/fuj-prisen/ På den side finder I også link til indstillingerne.

FUJ Prisen – FUJ

fuj.dk

OM FUJ-PRISERNE. Målet med FUJ Priserne er at fremme undersøgende journalistik i danske medier. Overordnet set adskiller FUJ Priserne sig fra andre journalistiske ...

Samtidig vil jeg benytte chancen til at gøre jer opmærksom på, at FUJ afholder Graverkonference i København den 28. oktober, hvor vi meget gerne vil se kollegaer fra Færøerne og Grønland.

Programmet og priser kan I læse mere om her: http://fuj.dk/journalisten-bag-putin-trump-afsloeringer-kommer-til-danmark/ 

Journalisten bag Putin-Trump-afsløringer kommer til ...

fuj.dk

Få historien om Trumps forhold til Rusland, den væltede pakistanske præsident og sommerens svenske it-skandale på årets graverkonference.

 

Har I nogen spørgsmål, kan I kontakte mig på mailen her eller på +4520243410.

Mange hilsner

Laura, næstformand i FUJ og ansvarlig for FUJ Priserne

------------------------------------------------------------
Laura Marie Sørensen, journalist
Telefon: +45 20 24 34 10

Kommentarer