Gå til hovedindhold
Bliv medlem

DJ Fagfestival er lige om hjørnet

13. okt. 2014

Mediebranchens såkaldte Roskildefestival, DJ Fagfestival, hvor 1100 mediemennesker og kommunikatører mødes, bliver i år afholdt i dagene 9. og 10. november i Odense Congress Center. Fra Grønland deltager 3 medlemmer fra Tusagassiuinermi Sulisut Peqatigiiffiat, TP.

Dansk Journalistforbunds Fagfestival, som samler ansatte, freelancere og arbejdsgivere fra hele branchen for medier og kommunikation, bliver afholdt hvert andet år. Og denne gang deltager 3 medlemmer fra Tusagassiuinermi Sulisut Peqatigiiffiat, TP. Det sker efter en ansøgningsrunde og lodtrækning fra bestyrelsen i TP. Og de 3, der denne gang skal få viden, inspiration, netværk og fest i 36 koncentrerede timer, er Inga Hansen, Niels Søndergaard og Martin Christiansen.
 
DJ Fagfestival samler en perlerække af danske og internationale mediefolk, politikere, kommunikatører og andre, som sætter vores fag på spidsen. 

- På Fagfestival vender vi et kærligt, kritisk blik mod os selv og vores professionelle formåen. Mediebranchen har aldrig været god til at vende blikket indad. Kritik af egen indsats er fortsat ikke noget, vi ligefrem dyrker. Men Fagfestival er et fristed for mediekritik, fordi vi har brug for at reflektere over egen formåen for at blive bedre, skriver fagfestival.dk på sin side.

Over 100 oplægsholdere og værter deltager i Fagfestivalen. Her kan du se, hvem der vil medvirke, når Fagfestival 2014 løber af stablen den 9. og 10. november.

DJ betaler ophold og forplejning for deltagerne fra Grønland.

Det forventes, at deltagerne fra Grønland efter Fagfestivalen afgiver en kort rapport om deres deltagelse til vores hjemmeside.

Kommentarer