Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Billeder fra foredrag med Jesper Grunwald og generalforsamlingen i Kreds 4 - 2016

Omkring 30 medlemmer var mødt op, da Kreds 4 den 5. marts 2016 havde inviteret til foredrag og generalforsamling. Her kan du se billeder fra foredraget med taxamanden Jesper Grunwald og fra den efterfølgende generalforsamling.

Taxamanden Jesper Grunwald underholdt til kredsens generalforsamling.

Ole Toldbold Jesper Grunwald

Taxamanden Jesper Grunwald underholdt til kredsens generalforsamling.

Ole Toldbold Jesper Grunwald

Taxamanden Jesper Grunwald fortalte, hvordan det er at køre taxa og møde mange forskellige mennesker. Nogle gange fortæller de ham om oplevelser og livssituationer, som han bare må skrive om.

Det gør han så på blog, i Ekstra Bladet og i bogform.
Jesper Grunwald er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole (I dag Danmarks Medie- og Journalisthøjskole). 
Det førte ham til Danmarks Radio og sidenhen til betydelige chefstillinger som kanalchef for P3 , propgramchef & chefredaktør i radioens Chefredaktion, radiodirektørens stedfortræder i DR´s direktion og chef for P4 København - og nu har det ført ham frem til at være kendt som taxamanden.

Var du ikke med til foredraget, kan du læse om Jesper Grunwald på hans hjemmeside - taxamand.dk    

Taxamanden Jesper Grunwald underholdt til kredsens generalforsamling.

Ole Toldbold Jesper Grunwald

lyttende

Ole Toldbold

Jesper Grunwald

Ole Toldbold

Jesper Grunwald havde på et tidspunkt en kunde med i sin taxa. Kunden kom oprindeligt fra Ungarn, hvor han havde fulgt med i tv-serien om Olsen Banden, som blev sendt i hans land og var meget populær. Og da Jesper Grunwald på et tidspunkt ikke syntes, at han burde undlade at fortælle, at han er er nevø til Benny fra Olsen Banden (Morten Grunwald), så blev kundens begejstring så stor, at han efter turen lige måtte have Benny's nevø med på en selfie.

Deltagerne er nu nået til maden

Der var spisning mellem foredraget med Jesper Grunwald og generalforsamlingen.
Begge dele foregik i Dansk Journalistforbunds lokaler i Aarhus.

Erik Kruuse

Ole Toldbold Erik Kruse vælger med omhu. Erik har været kredsens revisor i en årrække og blev genvalgt på generalforsamlingen 2016, som der er billeder fra lidt længere nede.

spisning

Ole Toldbold

spisning

Ole Toldbold

Generalforsamlingen begynder

Formanden for Kreds 4, John Lykkegaard, aflægger beretning.

Ole Toldbold Formanden for Kreds 4, John Lykkegaard, aflægger beretning.

Bestyrelsesmedlemmerne Niels-Erik Sørensen, Torben Larsen - der har valgt at stoppe efter mange år - og Kirsten Lykke Hansen, kredsformand John Lykkegaard og næstformand Karsten Pedersen.

Ole Toldbold Bestyrelsesmedlemmerne Niels-Erik Sørensen, Torben Larsen - der har valgt at stoppe efter mange år - og Kirsten Lykke Hansen, kredsformand John Lykkegaard og næstformand Karsten Pedersen.

Bestyrelsesmøde

Ole Toldbold

Formand John Lykkegaard, Næstformand Karsten Pedersen, kasserer Kurt Simonsen og formand for Aktivitets- og beskæftigelsesudvalget Helle Veel.

Ole Toldbold Formand John Lykkegaard, Næstformand Karsten Pedersen, kasserer Kurt Simonsen og formand for Aktivitets- og beskæftigelsesudvalget Helle Veel.

Til højre i billedet - Lars Werge, formand for Dansk Journalistforbund.

Ole Toldbold Til højre i billedet - Lars Werge, formand for Dansk Journalistforbund.

medlem

Ole Toldbold

Ivar Rønsholt har valgt at stoppe som revisor og som dirigent. Kurt Simonsen fra kredsbestyrelsen overrækker her Ivar en gave med vin som tak for hans mangeårige arbejde som revisor for kredsen og som dirigent ved talrige kredsgeneralforsamlinger.

Ole Toldbold Ivar Rønsholt har valgt at stoppe som revisor og som dirigent.
Kurt Simonsen fra kredsbestyrelsen overrækker her Ivar en gave med vin som tak for hans mangeårige arbejde som revisor for kredsen og som dirigent ved talrige kredsgeneralforsamlinger.

Kommentarer