Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT: Sådan får vi folk til igen at betale for lokale nyheder

Mød manden bag "Vores Brabrand". En journalist, der forlod en tryg ansættelse på DMJX for at hellige sig lokaljournalistikken i sit nærområde.

Peter From

Hvornår

28. august 2019 17:00-19:30

Hvor

Åboulevarden 31, 2. sal, 8000 Aarhus

Pris

Gratis

Type

Fyraftensmøde

"Vores Brabrand" har været i gang i halvandet år og er med økonomisk støtte fra Slots- og Kulturstyrelsens innovationspulje i fuld gang med at udvikle en økonomisk bæredygtig model for det nærlokale mediehus.

Journalistikken om og for 8220 Brabrand skal via en konstruktiv og inddragende tilgang bidrage til at styrke de lokale fællesskaber og engagere borgerne i demokrati og samfundsudvikling. 

Bag "Vores Brabrand" står Peter From Jacobsen, tidligere journalist på Århus Stiftstidende og fagmedarbejder på DMJX. Han tror på en fremtid, hvor brugerne igen vil betale for journalistikken – hvis bare den er nærværende og engagerende nok.

Kreds 4 sørger for en sandwich eller lignende i pausen, hvor der som sædvanlig bliver tid til at netværke og møde fagfæller.

Vi vil sætte stor pris på, at du melder fra igen, hvis du bliver forhindret i at deltage efter at have meldt dig til. Tak!