Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Lær at argumentere som i Mads & Monopolet

Torsdag 23. maj indbyder Kreds 4 til et spændende arrangement, hvor det skal handle om radioprogrammet Mads & Monopolet.

Mads & Monopolet

Hvornår

23. maj 2019 17:30-20:00

Hvor

Åboulevarden 31, 2. sal, 8000 Aarhus

Pris

Gratis

Type

Fyraftensmøde

Jens Sand Østergaard, ph.d. i sprogfilosofi og sprogpsykologi fra Aarhus Universitet, og Kristian Alberto Lykke Cobos, undervisningsassistent i filosofi på Aarhus Universitet, er de to oplægsholdere, som vil gøre os klogere på den argumentationsteknik, etik, værdiudveksling og logik, som flyder gennem programmet som en teoretisk understrøm bag Mads Steffensen og hans tre monopolisters humoristiske, alvorsfulde og ikke mindst eviggyldige diskussioner.

- Det er altid spændende at høre, hvordan deltagerne argumenterer for deres synspunkter, når de behandler lytternes dilemmaer. Vi vil afspille nogle eksempler, hvor de argumenterer godt for deres sag, og så piller vi det fra hinanden stykke for stykke. Er det den mest veltalende - eksempelvis Mads Christensen, der vinder diskussionen? Eller er det de små magtkampe undervejs? Hvori består dilemmaet, og hvordan kan vi analysere det, siger Jens Sand Østergaard.

Sammen vil de to oplægsholdere give deltagerne nogle redskaber til at forstå og håndtere, reflektere og analysere, hvordan de reagerer på dilemmaerne i deres eget liv.

Arrangementet er fra kl. 17.30 til kl. 20, og Kreds 4 byder på mad og drikke undervejs.