Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Kom med indenfor hos Østjyllands Politis journalister

Er du interesseret i at høre, hvordan hverdagen som kommunikationsmedarbejder i politiet ser ud?

Politi

Hvornår

21. november 2018 17:00-19:00

Hvor

Østjyllands Politi, Ridderstræde 1, 8000 Aarhus

Pris

Gratis

Type

Virksomhedsbesøg

Så sæt kryds i kalenderen onsdag 21. november. Da besøger vi Østjyllands Politi, hvor kommunikationsrådgiverne Jakob Christiansen og Janni Lundager fortæller om deres arbejde og viser rundt på stationen.

- Da jeg blev ansat, blev jeg positivt overrasket over, hvor meget kommunikationsrådgiverne er med i det strategiske arbejde sammen med ledelsen. Vi arbejder tæt sammen, og jeg føler, vi har en vigtig rolle i organisationen, siger Jakob Christiansen.

Hans kollega Janni Lundager var den første journalist, der blev ansat til at arbejde med kommunikation hos Østjyllands Politi. Hun startede i 2012 og er uddannet journalist med en fortid hos bl.a. DR og TV2.

Undervejs fortæller en politileder også, hvordan han ser samarbejdet med kommunikationsrådgiverne, og hvordan det samarbejde har udviklet sig.

- Vi får rigtig mange henvendelser hver dag fra journalister, og vi læser alle døgnrapporter igennem og tjekker medierne for at finde tendenser og se sammenhænge i det aktuelle mediebillede. Der er nok at se til. Hele formålet med vores arbejde er at kommunikere nogle budskaber ud til befolkningen - ligesom i andre kommunikationsjob, siger Jakob Christiansen.

Vi kommer rundt på dele af stationen undervejs. Vi ser bl.a. den nye kommandostation.

Seneste tilmelding er 19. november.