Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Fyraftensmøde: Mød manden bag ny Aarhus-fotobog

12 aarhusianere skriver hver sit essay om deres yndlingssteder i byen i bogen "Vi elsker Aarhus", som Anders Bach står bag. Mød den aarhusianske fotograf til et fyraftensmøde onsdag 13. juni fra kl. 17.

Anders Bach

Hvornår

13. juni 2018 17:00-19:00

Hvor

Åboulevarden 31, 8000 Aarhus C

Pris

Gratis

Type

Foredrag

- Der er så mange mennesker, der nærer kærlighed til den her by, og så besluttede jeg mig for at spørge en række mere eller mindre kendte aarhusianere, om de ville skrive et lille kapitel hver, siger Anders Bach, der fik comeback i faget med bogen, som han er i gang med at eksportere til andre byer.

Forfatteren Stine Pilgaard, filminstruktøren Nils Malmros, mesterkokken Wassim Hallal, krimiforfatteren Jesper Stein, politikeren Fatma Øktem, forfatteren Jens Blendstrup, præsten og sexologen Mette Birk, sangeren Karl William, journalisten Peter Falktoft, skuespilleren Line Arlien-Søborg og forfatteren Peter Laugesen har det til fælles, at de alle er født i Aarhus.

- Det er der kommet en række meget spændende, rørende og tankevækkende fortællinger ud af, og jeg er meget stolt over at kunne samle den her buket af aarhusianske personligheder i en coffeetable-bog, som jeg håber, byen vil tage godt imod, siger Anders Bach.

Deltagerne til arrangementet får en bog med hjem, som de kan nyde til kaffen. Kredsen sørger for en sandwich eller lignende. Seneste tilmelding er 12. juni kl. 12.