Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Fyraftensmøde: Blandt kolibrier og kalasjnikover

Mød journalist Helle Merete Brix, og hør om hendes arbejde med bogen om terrorens ofre.

Helle Merete Brix

Hvornår

27. august 2018 17:00-19:30

Hvor

Åboulevarden 31, 2. sal, 8000 Aarhus

Pris

Gratis

Type

Fyraftensmøde

Hvordan kommer ofrene for verdens terrorangreb videre og lærer at leve med den tunge bagage. Det ville journalist og forfatter Helle Helene Brix undersøge og det kom der en bog ud af. Du får nu muligheden for at høre hvordan hun greb opgaven an, hvilke journalistiske overvejelser hun løb ind i og hvilke metoder hun tog i brug.

"Blandt kolibrier og kalasjnikover. Om terrorens ofre" er en bog med fokus på Norge, Frankrig og Danmark og Helle Merete Brix har talt med overlevende, pårørende, politifolk med flere. Blandt de, der medvirker i bogen er en far, der mistede sin datter på Bataclan, en overlevende fra Utøya og en i dag tidligere PET-medarbejder, der blev såret under terrorangrebet i Krudttønden. 

Bogen har forord af Frankrigs ambassadør i Danmark, François Zimeray, der ligesom forfatteren var tilstede i Krudttønden under terrorangrebet.

Helle vil tage en stak bøger med til arrangementet, hvis der skulle være interesse for at købe bogen til favorabel pris.
Under arrangementet vil kreds 4 være vært for en sandwich.

Du kan møde Helle Helene Brix til et fyraftensmøde på Åboulevarden mandag den 27. august kl. 17-19.30. Tilmelding er nødvendig senest den 24. august kl. 12, hvis du vil have en sandwich serveret.