Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Forvandl frygt, fejl og fiaskoer til personlig power

Poul Guldborg

Hvornår

09. maj 2019 17:00-19:30

Hvor

Åboulevarden 31, 2. sal, 8000 Aarhus

Pris

Gratis

Type

Fyraftensmøde

I januar trak han fulde huse og fik smilene frem på medlemmernes læber med sit livsglade foredrag: "Mød Verdens Lykkeligste Mand".

Nu kommer Poul Guldborg - "Verdens Lykkeligste Mand" og Master of Positive Thinking - igen til DJ's Kreds 4 med sit helt nye foredrag: "Forvandl frygt, fejl og fiaskoer til personlig power."

Frygten for at fejle fungerer som en fodlænke, der forhindrer dig i at blive lykkelig og i at nå dine mål. Men fejl er i virkeligheden fantastiske, og i dette foredrag lærer Poul Guldborg dig at omfavne dem. Du får også redskaber til at tackle den modstand, du møder i livet - og til at komme ud af den offerrolle, vi sommetider sætter os selv i. Poul har selv oplevet massiv modstand i sit liv og er kommet stærkere ud af krisen.

I dette foredrag vil du også lære, at sige nej til og sætte grænser overfor andre og at
prioritere dig selv - uden at blive egoistisk.

Du behøver ikke at have oplevet Poul Guldborgs første foredrag for at være med. Han
indleder med et lille resume af de vigtigste punkter fra det foredrag.

Overværede du foredraget "Verdens Lykkeligste Mand", skal du medbringe den journal/livsbog, du fik udleveret til det foredrag - og husk også en kuglepen. Glemmer du bog og skriveredskab, kan et nyt sæt købes på stedet. Har du ikke været med før, får du bogen udleveret.