Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Om Kreds 3

DJ Kreds 3 er Dansk Journalistforbund i Syd- og Sønderjylland. Kredsen står bag en række faglige og sociale arrangementer på tværs af medie- og kommunikationsarbejdspladser i hele Syd- og Sønderjylland.

Hvor mange medlemmer har kredsen?

Kredsen har knapt 700 medlemmer. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du er medlem af DJ Kreds 3, men gerne vil være det, skal du kontakte DJ's medlemsafdeling på mail medlem@journalistforbundet.dk eller telefon 3342 8000. Det er her, der holdes styr på, hvilke kredse forbundets medlemmer er en del af.

Hvilket område dækker kredsen?

DJ Kreds 3 dækker fra Vejle i nord til Fanø i vest og Sønderborg i øst og til grænsen i syd.

Hvordan bliver man medlem?

For at blive medlem af DJ Kreds 3, skal du være medlem af DJ. Du bliver automatisk medlem af i den kreds, som du bor i, og det sørger DJ for det. Hvis du har spørgsmål til dit medlemsskab skal du kontakte DJ's medlemsafdeling på mail medlem@journalistforbundet.dk eller telefon 3342 8000

Giver kredsen tilskud til praktikanters studieture under praktik?

Praktikanter på der er ansat på kredsens mediearbejdspladser kan søge DJ Kreds 3  og støtte til studieture. DJ Kreds 3 giver som regel 500 kroner i tilskud, men der er enkelte betingelser:

Turen skal være åben for alle praktikanter i kredsen, og der skal inviteres mindst to måneder inden afgang, så øvrige praktikanter har en reel mulighed for at tilslutte sig. Praktikanter søger om tilskud ved at sende en mail til djkreds3@gmail.com, hvor rejsemål og udbytte beskrives.

Giver kredsen tilskud til andre?

Der yder tilskud til medlemmerne i forbindelse med for eksempel fagfestival og lignende. Nogle gange afhænger tilskuddet dog af din situation, om du er for eksempel er ledig, pensioneret eller lignende. DJ Kreds 3 oplyser altid, hvis der er mulighed for tilskud i forbindelse med et givent arrangement. 

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk