Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Ta’ med til Berlin

Kreds 3 arrangerer en forlænget weekendstudietur. Afgang tidligt morgen fredag den 21. september – hjemkomst søndag. Vi besøger redaktioner, møder journalister og tager pulsen på Tysklands hovedstad i efteråret.

Berlintur 2018

Kreds 3, Dansk Journalistforbund, inviterer alle kredsmedlemmer med på tur til Tysklands hovedstad Berlin.

Vi kører med bus fra Vejle, Kolding, Vojens, Rødekro og Padborg/Flensborg tidligt fredag morgen og arbejder på at få de første aftaler på plads fredag eftermiddag. Søndag sidst på formiddagen går turen tilbage til Syd- og Sønderjylland. Der er planlagt en række underholdningsindslag samt faglige indslag på turen ned og hjem.

Vi byder i bussen på morgenmad og frokost fredag samt frokost søndag. Desuden morgenmad på hotel eller cafe i nærheden lørdag og søndag.

Vi arbejder lige nu med programmet for turen, og flere forskellige muligheder er i spil. Mere info følger. Gode ideer modtages med glæde.

Vi skal bo på et eller flere 3- og 4-stjernede hoteller tæt ved Kurfürstendamm i det tidligere Vestberlin. Bussen er til rådighed i Berlin i alle dage, og der er planer om, at vi ikke kun skal opholde os i centrum, men også ud i nogle af forstæderne.

Prisen for turen er fastsat til 800 kroner i dobbeltværelse og 1300 kroner i enkeltværelse.

Vi booker hotel i takt med at tilmeldingerne til turen strømmer ind. Det betyder, at prisen kan stige og kvaliteten kan falde ved senere tilmelding i takt med, at hotelværelser bliver udsolgt. Derfor er det en god ide at tilmelde sig tidligt.

Vi planlægger en god middag og festaften i Berlin lørdag aften. Det er muligt at tilmelde sig denne festaften ved at betale et depositum på 200 kroner ved tilmelding. Afhængig af hvordan turens samlede budget udvikler sig kommer festaftenen til at koste mellem 0 og 200 kroner. 

Sådan gør du:

Brug linket her

Her kan du vælge, dobbelt-eller enkeltværelse + drømmepartner samt om du vil deltage i festaftenen.

Det er muligt at afbestille turen indtil tre dage før (tirsdag 18. september klokken 23.55) mod at betale 150 kroner ekstra. Dette vælger du også i skemaet. 

Send penge for værelse: 800/1300 + evt.entuelt for festaften og eventuelt for afbestillingsret. Alle priser fremgår af tilmeldingsskemaet. Ingen afbestilling eller for sen afbestilling betyder, at der ikke betales tilbage.

Betal for turen på konto 5353 0301967 i Arbejdernes Landsbank Aabenraa.

Kommentarer

Formanden - Helge Andreassen

tor, 07/26/2018 - 22:33

Jeg vil gerne med, og skal nok betale

Lene Lund

søn, 07/29/2018 - 13:44

aj altså - ville så gerne have været med - lyder fantastisk, men desværre er det ikke muligt lige på de datoer... Mvh Lene Lund

Jens Jessen

tir, 07/31/2018 - 11:34

Besøge Stasifængslet Hoenschönhausen, og bestille den dansktalende guide!

Jens Jessen

tir, 07/31/2018 - 11:48

Vil gerne med.

Jens Jessen

man, 08/20/2018 - 09:57

Kan desværre ikke tage med alligevel. God tur til jer der tager med!