Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Studietur: Bliv klogere på fremtidens journalistik i Holland

Efterårets studietur er på plads. Der er fokus på nye medier og turen går til Amsterdam. Hvis du melder dig til senest den 15. juni, så har du også mulighed for at komme med på besøg hos Europol. Her er der dog megen sikkerhed, derfor den tidlige deadline.

Studietur Holland K3 sep.

 

Hollandske medier er langt fremme i udviklingen af nye måder og metoder til at tackle udfordringerne med faldende læsertal og konkurrence fra nettet. Det så vi glimt af på studieturen til Maastricht i 2016.

Men vi vil vide mere, og derfor forsøge at lure dem kunsten af på en studietur til Amsterdam. Vi besøger nye medier som Blendle og De Correspondent. Vi vil springe ind i den politiske debat og besøge Europol efter Danmark har forladt det europæiske politisamarbejde. Der bliver selvfølgelig også plads til en fællesmiddag lørdag aften og sightseeing i Amsterdams små gader.

Det er kredsmedlemmerne Anette Johnsen fra DR Syd og Dorthe Bramsen fra Fredericia Dagblad, der har taget initiativ til at få turen planlagt. De er vilde for at få dig med, og sukker efter tilmeldinger. 

Turen foregår med bus og finder sted fra den 21. til den 24. september. Prisen er 1200 kroner i dobbeltværelse, 2300 kroner i enkeltværelse.

Hvis du tilmelder dig senest 15. juni, kan du komme med på besøg hos Europol (Europol forlanger en del sikkerhed, derfor denne tidsfrist) Melder du dig til senere, så bliver det uden Europolbesøg for dit vedkommende. Så hvorfor vente? 

Send en mail til Anette Johnsen på ate@dr.dk og meld dig til med navn, adresse, telefonnummer, job og arbejdsplads, og indbetal 1200 kroner, hvis du er med på at sove i dobbeltværelse eller 2300 kroner for et enkeltværelse. Pengene indbetales på kredsens konto: reg.nr. 5353, Kontonummer 0301967. Skriv dit navn i meddelelsesfeltet.

Du er først tilmeldt og sikret plads på turen, når du har betalt for den.

Ret til ændringer forbeholdes.

Har du yderligere spørgsmål kan du kontakte de nyslåede rejsearrangører:

Anette Johnsen: 22 32 07 63ate@dr.dk

Dorte Brandsen: 26 19 52 22dobr@frdb.dk

Kommentarer

Morten Mørch

ons, 06/14/2017 - 13:40

Nørreport 24, 3. sal
26139626
Journalist - DR Syd