Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Mød Nationen med Kreds 3 på Mungo Park

DJ Kreds 3 har i samarbejde med Medieklubben i Kolding sat sig på i alt 60 billetter til forestillingen ”Nationen” på teateret, Mungo Park i Kolding. Forestillingen finder sted torsdag den 2. marts 2017 klokken 19.30. Men vær hurtig, billetterne går som varmt brød.

Nationen, logo

 

Den kommende direktør for Mungo Park i Kolding, den 49-årige Sophie Louise Lauring, der tiltræder som chef i Kolding til sommer, og dermed afløser den nuværende teaterchef, Lasse Bo Handberg, er instruktøren bag ”Nationen,” der som bekendt er Ekstra Bladets svar på en god gammeldags overløbsventil. Det er her landets ”brokkerøve” får luft for deres utilfredshed og vrede.

Umiddelbart efter forestillingen går vi i baren, hvor vi har mulighed for at diskutere stykket med chefredaktør Poul Madsen, Ekstra Bladet, som vi har inviteret, og som har lovet at komme.

Billetterne fordeles efter først til mølle-princippet. Vi bliver desværre nødt til at være strenge. Det vil sige, at hvis du har fået accept på billet og ikke kommer, så sender vi dig en regning på 150 kroner. Vi glæder os til en unik aften, hvor den skæve del af journalistikken er i fokus. 

Hvis du vil med, så send en mail til Helge Andreassen. 

 

Kommentarer