Gå til hovedindhold
Bliv medlem

2016 endte ikke på den helt lade side

Kredsen har langt fra været usynlig i året, der snart rinder ud, der har hen over året været flere muligheder for aktivitet i kreds-regi, og nogle af dem fik nye ansigter på banen.

Fagfestival 2016

 

I januar lagde DJ Kreds 3 ud med sin tredje nytårskur, som nu er blevet en tradition. Over 90 medlemmer mødte op og fik en festlig aften i hinandens selskab. 

Godt en måned senere, i slutningen af februar, mødte godt 30 medlemmer op til generalforsamling, som i år blev piftet op med ølsmagning og besøg af DJ's næstformand Tine Johansen. 

Påsken kom og forstyrrede i marts måned, men i april var der igen fuld blus på. Aabenraa Journalistklub satte JydskeVestkystens fotochef Ulrik Pedersen stævne i Aabenraa og inviterede Kreds 3's medlemmer med. Et af temaerne var, er billederne i avisen blevet for mange og for store. 

En god uges tid senere fik Kredsen besøg af spionjæger Thomas Wegener Friis. En aften, der gav stof til eftertanke. 

Kort efter tog en en en håndfuld Kreds 3'ere til Fagligt Forum. Det var første år vi indgik valgforbund med medarbejderforeningerne på JydskeVestkysten og Midtjyske Medier i håb om, at få brugt flere pladser.

Det faglige Forum foregik København, og den faglige identitet var genstand for dybe debatter, men forummet kunne intet vedtage blot forberede til delegeretmødet i 2017. 

I maj tog vi på vores vanlige studietur, denne gang til Maastricht, med et stop i den tyske by Aachen. Vi besøgte et regionalt dagblad og tog på opdagelse i tunnelerne under byen.  

Det blev sommer og feriedisen lagde sig over kredsen, men formanden ville det anderledes. Han tog til folkemøde på Bornholm og traf aftale om et par seje arrangementer til kredsens efterår. 

Først fik kredsen besøg af London-korrespondenterne Lone Theils og Bjarne Nørum, som fortalte om post-Brexit England.

Et par uger senere fyldte Kreds 3 kælderen på Kolding Bibliotek. Forfatteren Jacob Sheikh kom forbi og fortalte om arbejdet bag bogen Danmarks børn i hellig Krig. Det var begge arrangementer, der fik flere nye Kreds 3'ere på banen. 

I november deltog godt en halv snes medlemmer i Fagfestivalen i Odense, som bød på mange spændende oplæg. December vil vi så huske for måneden, hvor den nye hjemmeside langt om længe kom i luften. 

Se billeder fra årets gang i billedehjulet længere nede på siden. 

Glædelig jul.

 

 

Kommentarer