Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Yes! Første Kreds 3 arrangement siden coronaen

Lokale og regionale medier skal udvikles til at være uundværlige. Det er temaet for årets første kreds-arrangement siden februar.
Lokalredaktør Anders C. Østerbye, Jysk-Fynske Medier på Ærø, er via et nyt forskningsprojekt ved at finde ud af, hvordan lokale og regionale medier bliver uundværlige.

Anders C. Østerbye

Foto: Katrine Becher Damkjær Anders C. Østerbye skal forske i, hvordan det står til med den lokale og regionale journalistik i Danmark.

Hvornår

09. september 2020 18:00-21:00

Hvor

Den Gyldne Hane i Kolding Vis på kort

Pris

Gratis

Type

Fag og netværk

Anders C. Østerbye, lokalredaktør for Jysk-Fynske Medier på Ærø, er via et nyt forskningsprojekt ved at finde ud af, hvordan lokale og regionale medier bliver uundværlige i en global verden. 

Onsdag den 9. september besøger han Kreds 3 sammen med DJ’s helt nye næstformand, Allen Boye Thulstrup, der også har arbejdet med lokale og regionale medier, og fortæller mere om sit forskningsprojekt. 

Aftenen begynder med lidt mad fra klokken 18, og fra klokken 19 spidser vi ørerne. Det hele finder sted på Restaurant Den Gyldne Hane i Kolding. Af hensyn til maden skal vi have din tilmelding senest søndag den 6. september.