Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Rostock update! Kredsens studietur er på plads

Hvor der er vilje er der vej. DJ Kreds 3 har i flere omgange udsat årets studietur til Rostock. Men den bliver til noget fra den 19. til den 22. november.

Rostock fra oven

Julia Boldt/Pixabay Rostock fra oven

Hvornår

19. november 2020 06:00
22. november 2020 18:00

Hvor

Rostock, Tyskland Vis på kort

Pris

1600/2100 kroner

Type

fagligt/socialt

Så er programmet for turen til Rostock  på plads.

Kom med og bliv klogere på Femern-forbindelsen og de udfordringer, byggeriet står overfor i Tyskland - der er både "Die Beltretter" og ikke mindre end 10 klager mod projektet.

Senest er der nu i juni 2020 skabt røre om selve projektbeskrivelsen, fordi den slet ikke nævner et beskyttet rev ud for Puttgarten (lige der, hvor tunnellen skal ligge) - opdaget i 2019

Men vi skal jo også (til fods) se den smukke gamle by Rocstock, som blandt andet er hjemby for Tysklands tredjeældste universitet (1419), på tur til Warnemünde (hvor vi højst sandsynligt får strandpromenaden for os selv) og kan kravle op i fyret og nyde udsigten. 

Fredag eftermiddag skal vi besøge Oberbürgermeister i Rostock Claus Ruhe Madsen - og høre historien om, hvordan det dog kunne gå til, at en dansker indtog borgmesterkontoret.

Søndag står vi tidligt op og smutter forbi Schloss Schwerin på vejen hjem.

De første (i Vejle) stiger torsdag ombord ved sekstiden, så vi har sæføli´ kaffe og rundstykker med.

Du er hjemme igen sen eftermiddag/tidlig aften søndag. 

Vil du være sikker på en plads, skal du tilmelde dig og betale senest 28. august (1600 kroner i delt dobbeltværelse/2100 i enkeltværelse) - der er 25 pladser.

Derefter vil eventuelle frie pladser blive tilbudt vores kolleger i de andre kredse.

Kom glad - du kommer i godt selskab!