Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Kom med på corona-sikker kredstur

Rostock må udsættes igen - men så tager kredsen da bare til LOLLAND fra den 19. til den 22. november og tjekker Femernforbindelsen på dansk.

Hotel på Lolland

Milling Hotels Hotel på Lolland

Hvornår

19. november 2020 06:00
22. november 2020 18:00

Hvor

Lolland, Danmark Vis på kort

Pris

1600/2100 kroner

Type

fagligt/socialt

Der er endnu ledige pladser på Kreds 3’s årlige busrejse med fagfæller, der i år har afgang torsdag 19. november. For at undgå at skulle aflyse turen i sidste øjeblik har vi valgt et land, som ingen kan stoppe os i at besøge, nemlig Lolland!

Vi havde oprindeligt planlagt at besøge Rostock, men da corona-tallene flintrer op og ned lige så ustabilt, som de amerikanske børskurser, har vi sadlet om.

Den halve snes fagfæller, som allerede har tilmeldt sig turen, regner vi stadig med som deltagere. Skulle man være så skuffet over, at vi ændrer rejsedestinationen, at man vil framelde, skal det gøres inden for de næste 14 dage – allersenest 21. oktober.

Bestyrelsens rejseudvalg har dog tænkt sig, at diske op med et spændende rejseprogram, hvor vi både skal besøge Femern Bælt-forbindelsen og se på regionale udkants-mediers trange kår på Lolland-Falsters Folketidende. Vi har også flere kulturelle oplevelser i vente, så meld dig endelig til.

Som altid gælder tilmeldingen først for alvor, når du har betalt til kasserer Iben Hauschultz. Tilmelding kan ske ved at sende en mail til Iben Hauschultz, som derpå oplyser om betaling med mere. 

På rejseholdets vegne

Mie Sparre, Kredsformand Kreds 3, Dansk Journalistforbund.