Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

DJ Kreds 3: Generalforsamling på grænsen

2020 er 100-året for genforeningen. Derfor holder DJ Kreds 3 sin generalforsamling på Den Gamle Grænsekro, på landevejen mellem Haderslev og Kolding, hvor der fra klokken 17 indledes med en rundvisning på det nærliggende Genforenings- og grænsemuseum.

Den Gamle Grænsekro

Den Gamle Grænsekro

Hvornår

27. februar 2020 17:00-21:00

Hvor

Den Gamle Grænsekro Vis på kort

Pris

gratis

Type

fagligt

Generalforsamlingen 2020 begynder med en guidet rundvisning på  Genforenings- og grænsemuseet, der ligger overfor Grænsekroen. Efter rundvisningen går vi tilbage til kroen, hvor vi skal have lidt at spise samtidig med, at Simon Faber, tidligere overborgmester i Flensborg, nuværende leder leder af sekretariatet, “Genforeningen 2020”, vil fortælle lidt om den mængde af arrangementer, der kommer til at præge Syd- og Sønderjylland i anledning  af 100-året for genforeningen.

Selve generalforsamlingen begynder klokken 19:30.  Hvis du ikke vil være med til museumsbesøg og spisningen,  skal du blot dukke op klokken 19:30.

Dagsorden:

1) Valg af dirigent

2) Valg af stemmetællere

3) Formandens beretning

4) Kredsens regnskab

5) Forslag fra bestyrelsen og medlemmerne

6) Valg formand

7) Valg af den øvrige bestyrelse, suppleanter og revisorer

8) Fastsættelse af kredskontingentet

9) Eventuelt

Tilmelding er nødvendig, hvis du vil med på museum og spise med,  den skal vi helst have senest mandag den 24. februar.  Forslag jf. punkt 5 skal være formanden i hænde senest otte dage  før generalforsamlingen.  DJ-formand, Tine Johansen, deltager også i generalforsamlingen.