Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

DJ Kreds 3 flytter sin studietur frem til efteråret

DJ Kreds 3 har naturligvis udsat forårets studietur til Rostock. Den afvikles i stedet i uge 42. Programmet forventes at være nogenlunde det samme.

Rostock fra oven

Julia Boldt/Pixabay Rostock fra oven

Hvornår

15. oktober 2020 07:00
18. oktober 2020 18:00

Hvor

Rostock, Tyskland Vis på kort

Pris

1600/2100 kroner

Type

fagligt/socialt

OBS! Ændringer kan forekomme.

Vejlensere skal godt nok brandtidligt op, når studieturen begynder torsdag den 26. april, vi andre samles op på vejen. Der er dog rundstykker og kaffe i bussen, og frokosten indtages på et stop undervejs.

På vejen ud gør vi holdt på øen Fehmern og hører Fehmern Bælt-forbindelsen fortælle om det gode, tunnellen vil medføre - og bagefter fortæller æ "Beltretter.de" om alle katastroferne ved sådan en tunnel. 

I Rostock får vi historien om, hvordan:

  • En dansker - Claus Ruhe Madsen - i september 2019 blev valgt til overborgmester i Rostock
  • Papiravisen har det i Tyskland

Vi skal bo midt i centrum i Rostock, på fodtur gennem byen, spise on site-produceret is efter original DDR-opskrift, og sæføli' besøge en medievirksomhed 

I Warnemünde spænder vi benmusklerne og stavrer op i fyrtårnet og ser den flotte udsigt! - og/eller trisser hen og ser "das letzte Haus vor Dänmark". 

På hjemvejen svinger vi forbi slottet, som dronningens farmor kom fra. Endeligt program kommer, når borgmesteren har bekræftet vores forslag til mødet. 

Prisen er svimlende: 1600 kroner for fire skønne dage i godt selskab i delt dobbeltværelse. Sover du helst alene, kan du slippe af sted med det for 500 kroner ekstra.  

Tilmelding via bank-indbetaling senest 01. august - til konto 5353 030 1967 i Arbejdernes Landsbank.

Vi glæder os til at se dig til herlige dage i fagligt og festligt selskab, der gør dig klogere.