Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Sådan får du dine videoer til at spille på FB

Hvordan får man succes med sine videoer på de sociale medier?
DJ Kreds 3 har inviteret ekspert i sociale medier Kristian Strøbech til at hjælpe os med at blive klogere på SoMe og videoer. Det foregår i Kolding den 1. november.

SoMe

Hvornår

01. november 2017 18:00-21:00

Hvor

Restaurant Grønningen Vis på kort

Pris

Gratis

Type

kursus

Alle vil have videoindhold til deres sociale mediekanaler, men hvad skal der egentlig til, for at video fungerer optimalt på for eksempel Facebook?

Til daglig rådgiver og underviser Kristian Strøbech på DJMX, men den 1. november vil han fortælle Kreds 3 mere om, hvad der skal til for at få succes med særligt videoer på sociale medier. 

Kristian Strøbech kommer med dugfriske eksempler fra ind- og udland på videoformater og videofortællinger, der i særlig grad formår at fange brugernes opmærksomhed. Undervejs får du konkrete anvisninger til fortælleteknik og tekniske løsninger af Kristian Strøbech, der selv arbejder hands-on med flere redaktioner om optimering af netop videoindhold til sociale medier.  

Så vil du have opskriften på, hvordan man viser flaget på Facebook, uden at gå på kompromis med privatlivet, så skynd dig at tilmelde dig før din kollega. Vi indleder, vanen tro, med en bid mad. Sidste frist for tilmelding er fredag den 27. oktober klokken 12.