Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Nationen på Mungo Park

DJ Kreds3 inviterer medlemmerne i teateret torsdag den 2. marts 2017 klokken 19,30. Vi har sat os på i alt 60 billetter til forestillingen ”Nationen” på teateret, Mungo Park i Kolding. Det sker i samarbejde med Medieklubben i Kolding. Efterforestillinger er der mulighed for at diskutere stykket med chefredaktør Poul Madsen.

Nationen, logo

Hvornår

02. marts 2017 19:30-22:00

Hvor

Kolding Vis på kort

Pris

gratis (se dog betingelse)

Type

socialt


Den kommende direktør for Mungo Park i Kolding, den 49-årige Sophie Louise Lauring, der tiltræder som chef i Kolding til sommer og dermed afløser den nuværende teaterchef, Lasse Bo Handberg, er instruktøren bag ”Nationen,” der som bekendt er Ekstra Bladets svar på en god gammeldags overløbsventil. Det er her landets ”brokkerøve” får luft for deres utilfredshed og vrede.
Umiddelbart efter forestillingen går vi i baren, hvor vi har mulighed for at diskutere stykket med chefredaktør Poul Madsen, Ekstra Bladet, som vi har inviteret, og som har lovet at komme.

Hvis du vil med, skal du sende en mail til formand Helge Andreassen.
Billetterne fordeles efter først til mølle-princippet. Vi bliver desværre nødt til at være strenge. Det vil sige, at hvis du har fået accept på billet og ikke kommer, så sender vi dig en regning på 150 kroner. Vi glæder os til en unik aften, hvor den skæve del af journalistikken er i fokus