Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Lokale og regionale medier: Vagthunde eller skødehunde?

Er dine lokale og regionale medier fantastiske? Eller noget bras? Eller noget midt i mellem? Under alle omstændigheder har du sikkert en holdning til dem. En holdning, som det måske kunne være spændende at få udfordret ved næste uges debatmøde i Aabenraa?

debatmøde

Hvornår

26. april 2017 13:00-15:30

Hvor

Mediehuset Aabenraa Vis på kort

Pris

Gratis

Type

debat

 

Kom og vær med til at debattere emnet "Lokale og regionale medier" med forskere, chefredaktører, journalister og andre interesserede brugere, læsere, lyttere og seere.

Debatmødet, som foregår i det dansk-tyske mediehus på Skibbroen 4 i Aabenraa, tager udgangspunkt i to helt nye rapporter som er blevet til i et samarbejde mellem Kulturstyrelsen og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX). Du kan læse mere og hente rapporterne her: http://www.dmjx.dk/aktuelt/viden/medieundersogelse-kritisk-jo...urnalistik-er-fravaerende-i-lokale-nyheder

Ved debatmødet kan du møde hovedforskeren bag rapporterne, forskningslektor Flemming Tait Svith fra DMJX samt et panel bestående af chefredaktør Gwyn Nissen, Der Nordschleswiger, chefredaktør Peter Orry, JyskeVestkysten, TV-direktør Esben Seerup, TV2 Fyn, redaktionschef Kirsten Elley, DR P4 Syd samt områderedaktør Rune Weitling, Lokalavisen Esbjerg.

Alle interesserede, hvad enten du kommer med en professionel eller en baggrund som bruger, inviteres til at komme og lytte samt indgå i debatten om lokale og regionale mediers nutid og fremtid.

Der er gratis adgang til arrangementet, men vi vil meget gerne have din tilkendegivelse om du ønsker at deltage.