Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Hvordan påvirkes sydjyske medier af medieforliget?

DJ Kreds 3 får den 29. november besøg af tre lokale "mediebosser": Chefredaktør Mads Sandemann, Jysk Fynske Medier, direktør Betina Bendix, TV Syd, og Lederen af DR-regionerne, Peder Meisner, som vi drøfte de regionale konsekvenser af det nye medieforlig.

medier i sydjylland

Collage: cbs

Hvornår

29. november 2018 19:00-21:00

Hvor

Restaurant Marinaen, Kolding Vis på kort

Pris

Gratis for medlemmer

Type

politik

Aftenen begynder klokken 19 med lidt at spise, hvorefter (klokken cirka 19.30) Betina Bendix, Mads Sandemann og Peder Meisner hver især leverer et kort oplæg om, hvordan de tre forestiller sig, at det fremtidige syddanske mediemarked kommer til at se ud. Herefter er det op til dig – samtalen, diskussionen skal i gang.

Snak med din kollega og tag ham eller hende med til Marinaen i Kolding for at tage del i drøftelsen af mediernes fremtid i vores område.

Vi skal have tilmelding til formanden, Helge Andreassen - graha@mail.tele.dk - senest mandag den 26. november. Vi vil også gerne i mailen have besked om, hvorvidt du vil spise: Kotelet af fynsk gourmet gris med efterårets svampe, æble/løg sky, pommes fondant og rodfrugter eller bagt torsk med rejecreme, sauteret porre/skalotteløg, sprød kartoffel og grillet citron. Måske er du vegetar, så sig bare til. DJ Kreds 3 glæder sig til at se dig.